Motorola'dan iki yeni model geliyor! - Haberler - indir.com

Motorola'dan iki yeni model geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-02 11:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz piyasasında kendisine yeniden bir yer bulmak isteyen Motorola için yeni bir cihaz çıkaracağı yönünde bazı iddialarda bulunulmuştu. İddialara göre Motorola Android işletim sistemli başarılı bir model üretimi gerçekleştiriyor. Fakat yeni çıkan bir iddiaya bakılırsa; Motorola bir değil iki cihaz üzerinde çalışmalar gerçekleştiriyor. Motorola One Power bu ayın başlarında sızdırıldı ve sitenin kaynakları tarafından sağlanan yeni görüntülere ve ayrıntılara göre, benzer şekilde Motorola One, yakında görmeyi bekleyeceğimiz yeni bir model olacak.

Motorola One, enstantanelere bakarak Motorola One Power'a güçlü bir benzerlik gösteriyor. Çentik, ön panele dikkatlice oturtulmuş olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın arka tarafında iPhone X'e benzeyen bir dikey kamera sistemi yer alıyor. Bunun dışında başarılı bir tasarım kullanıcıları bekliyor olacak.

Ağustos ayında bir basın toplantısı düzenlemeye hazırlanan Motorola, çok fazla bilgi verilmeyeceğinin duyurusunu yapsa da, halihazırda sızdırılan bir çok bilgi  teknoloji severlerle buluştu. Motorola One için planlanan iki renk seçeneği de bu sızdırılan bilgiler arasındaki yerini aldı. Sade ve şık tasarım planları yapan Motorola, yalnızca siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği sunacak. Bunun dışında merak edilen bir çok konunun ağustos ayında düzenlenecek olan basın toplantısına kadar yavaş yavaş ortaya çıkması da ihtimaller arasında. Tasarımı ile dikkat çekebilme olasılığı yüksek olan bu iki model kullanış açısından nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.





PAYLAŞ