Motorola Razr v4'ten İlk Görüntüler Geldi - Haberler - indir.com

Motorola Razr v4'ten İlk Görüntüler Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-30 09:02:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknolojik ögeleri ciddi ölçüde kullanarak üretim yapan akıllı cihaz üreticileri son zamanlarda katlanabilir ekran özelliğine sahip akıllı cihazlar ile karşımıza çıkıyor. Katlanabilir akıllı cihaz dediğimiz anda akla ilk gelen ürünler elbette ki, Samsung Galaxy Fold ve Huawei Mate X. Geçtiğimiz aylarda tanıtımı gerçekleşen bu iki katlanma özellikli akıllı cihazın ardından şimdi de Motorola, bu sektörde katlanabilir akıllı cihazı ile devrim yapmaya hazırlanıyor. Geleceğin devrim niteliğindeki akıllı cihazların katlanma özelliğine sahip olacağının farkına varan Motorola, RAZR V4 adlı akıllı cihaz üretti. Ne kadar Huawei ve Samsung bu konuda önce davranmış olsa da Motorola'nın geliştirdiği RAZR V4 adlı akıllı cihazın görseline benzer bir ürün ile karşı karşıya gelmemiştik. 

Weibo hesabı üzerinden paylaşılan görsellerin Motorola RAZR V4 modelli akıllı cihaza ait olduğu iddia edildi. Söz konusu bu iddiaların doğru olduğunu değerlendirdiğimiz taktirde Motorola markalı akıllı cihazın katlanabilir modeli ilk kez görüntülenmiş oldu. Elde edilen bilgilere göre Motorola'nın ürettiği akıllı cihazın katlanma özelliğinin oldukça dikkat çekeceği düşünülüyor.

Motorola Katlanabilir Akıllı Cihaz ÜretecekMotorola Katlanabilir Akıllı Cihaz Üretecek

Dikey katlanan Motorola RAZR V4

Güney Koreli akıllı cihaz üreticisi Samsung tarafından üretilen katlanabilir ekranlı akıllı cihazı Galaxy Fold'un yaşanan katlanma sorunları sebebiyle satışlarına ara verilmişti. Huawei ise, Mate X modelli akıllı cihazını yakın zamanda piyasaya sürmek konusunda kararlı olup yakın zamanda bu işlemleri gerçekleştirecektir. Gerek Samsung gerek Huawei katlanabilir akıllı cihazları ile piyasada oldukça ses getirmişti. İki şirket tarafından üretilen bu akıllı cihazlar da rakiplerini ciddi ölçüde kıskandıracak özeliklere sahip. Motorola'da piyasada yaşanan olumlu ve olumsuz tüm gelişmeleri takip ederek kendi katlanabilir cep telefonunu piyasaya sürmeden önce tüm çalışmalarını netleştirerek hareket etmeyi planlıyor. 

Akıllı cihaz sektöründe her an neler ile karşılaşacağımız belli değildir. Samsung ve Huawei'den sonra Motorol'da katlanma özelliğine sahip akıllı cihaz üzerinde çalışmalara başladı. Söz konusu Motorola markalı akıllı cihaza ait olduğu düşünülen görseller incelendiği taktirde cihazın son derece zarif bir tasarım ile karşımıza çıkması bekleniyor. Adeta bir prizmayı anımsatan Motorola RAZR V4, Samsung Galaxy Fold ve Huawei Mate X modelli yatay katlanabilir akıllı cihazların aksine dikey bir şekilde katlanacak. Şöyle ki, Samsung Galaxy Fold içe doğru katlanıyor, Huawei Mate X dışa doğru katlanıyor, Motorola RAZR V4 ise dikey bir şekilde katlanacak. 

Bu üç akıllı cihazla beraber katlanma özelliklerinin her şekli ile karşı karşıya geliyoruz. Motorola, diğer şirketlerin aksine farklı bir katlanma özelliğini tercih ederek kullanıcılarına farklı bir tasarım sunmayı hedefliyor. Söz konusu akıllı cihaz hakkında daha önce çıkan bilgileri değerlendirdiğimiz taktirde şirket, katlanabilir akıllı cihazın tasarım konusunda bir zamanların kapaklı olma özelliğine sahip olan Razr adlı akıllı cihazı referans alarak geliştirmiş gibi gözüküyor. RAZR V4'ün katlanmış halinde ekranda kompakt bir ekran belirecek ve çeşitli işlemleri de buradan kolaylıkla halledilebilecek. Son derece farklı bir tasarıma sahip olması beklenen RAZR V4 modelli akıllı cihazın yakın zamanda karşımıza çıkması bekleniyor. 


Dört kameralı Motorola telefonun görüntüleri geldiDört kameralı Motorola telefonun görüntüleri geldi

PAYLAŞ