Motorola Razr 2020 5G'nin çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Motorola Razr 2020 5G'nin çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-14 13:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Katlanabilir akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmalar devam ediyor. Çeşitli şirketlerden hamleler görmeye devam ederken, Motorola cephesinden de Razr modelinin gelmesi bekleniyor. Motorola Razr için 2020 5G modelinin geleceği belli oldu. Söz konusu model için tarih verilirken, bazı detayları da ortaya çıkmıştı. Daha önce aktarılan bilgilere göre Amerika fiyatı 1500 dolar olan ilk jenerasyon Motorola Razr, pazarda oldukça fazla ses getirmiş ancak bu patlama satış rakamlarına yansımamıştı. Samsung’un pazardaki Galaxy Z Flip modeli ile geçtiği cihazın yenilikçi versiyonu Razr 2020 5G adı altında yakında pazardaki yerini alacak.

Yapılan resmi bir açıklamaya göre ise telefon ile 9 Eylül tarihinde buluşulacak. Bu yeni versiyon da ortaya çıkanlara göre ilk sürümde olduğu gibi dikey katlanabilir bir yapıya sahip olacak.

Geçmişten günümüzde kadar Motorola'nın gelişimiGeçmişten günümüzde kadar Motorola'nın gelişimi

Motorola Razr 2020 5G ortaya çıktı

Razr modelinin orijinal modeline sadık kalan yeni 5G destekli katlanabilir modelinde ilk sürümden daha modern bir görünüme sahip olacağı belirtiliyor. Dış tarafta ikincil bir ekrana sahip olacak bu telefon büyük bir ekran çentiğine sahip olarak gelecek. Amiral gemisi seviyesinde donanım özelliklerine sahip olacak olan bu telefonun işlemci gücü tarafında Snapdragon 865’ten alma ihtimali bulunuyor. İlk modelin sahip olduğu özellikleri hatırlayacak olursa, modelde 6.2 inç büyüklüğünde pOLED 21:9 2142x876 piksel tek parça katlanabilir esnek ekran bulunuyordu. Dış tarafta ise 2.7 inç gOLED 600x800 piksel bir ekran bulunuyor.

İşlemci gücü tarafında bu model ise Snapdragon 710 işlemcisine sahip olurken, 6 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip olan telefon 2510 mAh’lik bir pile sahip durumda. Kutu içinden Android Pie ile çıkan bu model iki farklı kameraya sahip durumda. Dış tarafta ise 16 megapiksel çözünürlüğe sahip F1.7 diyafram değerine sahip bir kamera bulunuyor.


Resmi olarak tanıtılan Motorola One Vision Plus özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Motorola One Vision Plus özellikleri ve fiyatı
Motorola Rarz 5G'nin tasarımı sızdırıldıMotorola Rarz 5G'nin tasarımı sızdırıldı

PAYLAŞ