Motorola Razr 2019'un tanıtım videosundaki ekran bombesi endişe uyandırıyor - Haberler - indir.com

Motorola Razr 2019'un tanıtım videosundaki ekran bombesi endişe uyandırıyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-28 14:32:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiren Motorola yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Razr 2019’u ön siparişe açtı. Cihazın nasıl kullanılması gerektiğini bir tanıtım videosuyla gösteren Motorola’nın ekranda oluşan bombeler için hiçbir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmadı. 

Uzun bir süredir gündemde olan Motorola Razr 2019 nihayet ön siparişe açıldı. Cihaz için hazırlanan resmi tanıtım videosuna bakılırsa Razr 2019’da tıpkı katlanabilir ekran pazarındaki diğer akıllı telefonlar gibi oldukça hassas kullanılması gereken bir yapıya sahip. Şirketin videoyu yayınlamaktaki amacı kullanıcılara bu cihazı ne kadar dikkatli kullanmaları gerektiğini göstermek. 

Motorola Razr v4'ten İlk Görüntüler GeldiMotorola Razr v4'ten İlk Görüntüler Geldi

Motorola’nın YouTube üzerinden yayınladığı 43 saniyelik video ile Motorola Razr 2019 kullanıcılarının neler yapması gerektiği, cihazı nasıl kullanması gerektiği gibi durumlar kısaca özetlenmiş. Galaxy Fold ve Huawei Mate X gibi akıllı telefonlara rakip olacak olan Razr 2019 tasarımıyla oldukça şık bir görünüme sahip olsa da, kullanıcıların ekranla ilgili dikkat etmesi gereken bazı unsurlar var. Öncelikle cihaz suya karşı biraz olduğundan kullanıcıların ekranı olabildiğince kuru tutması gerekiyor. Dikkat edilmesi gereken diğer etken ise keskin nesneler. Cihaz cepte taşınmadan önce açık değil mutlaka katlanmış konumda olmalı. Bu ekranın zarar görmemesi ve cihazda herhangi bir sorun meydana gelmemesi için oldukça önemli. 

Motorola Razr’ın fiyatı belli oldu

Tabi Motorola Razr 2019’un yeni teknoloji ürünü olduğu ve yapısı gereği hassasiyeti göz önünde bulundurulduğunda bu uyarıların pek de ilginç olmadığını söyleyebiliriz. Ancak Motorola Razr 2019’un ekranı açık hali alışık olduğumuz akıllı telefonlar gibi düz bir ekrana sahip değil. Videoda net bir şekilde anlaşıldığı üzere ekranda tümsek ve bombeler bulunuyor. Bu durum kullanım açısından nasıl bir etki yaratır henüz bilmesek de şirketin bu bombelerin normal karşılanması gerektiğini açıklaması oldukça kafa karıştırıcı. Açıkçası bu şirketin kullanıcıları ileride oluşabilecek muhtemel kusurlara karşı şimdiden hazırlaması demek oluyor. 1.499 dolardan satışa sunulan Motorola Razr 2019’un kullanıcılardan nasıl yorumlar alacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz. 

Motorola Razr 2019 özellikleri 

6.2 inç ekran boyutuna sahip olan Motorola Razr 2019 HD+ çözünürlüğe ve P-OLED ekran teknolojisine sahip. Cihazda kullanılan “Boşluklu menteşe”ler bükülebilir polimer ekranın toz gibi maddelerden korunmasını sağlıyor. Bu sayede cihazın içerisine yabancı maddelerin girmesi engelleniyor.  Gücünü Qualcomm Snapdragon 710 işlemci yongasından alan Motorola Razr 2019 grafik tabanında Adreno 616 ile güçlendirilmiş. 6 GB RAM desteğine sahip olan cihaz 128 GB’lık dahili depolama alanına sahip. İkili kamera kurulumuna sahip olan Motorola Razr 2019’un ana kamerası Motorola Razr 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Ön kamerası f/2.0 diyafram aralığıyla 5 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan cihaz yapay zeka yazılımıyla bokeh ve hızlı odaklanma çeşitli efektlere de ev sahipliği yapıyor. Cihazın ön ekranında bir parmak izi sensörü bulunuyor. Ancak Motorola Razr 2019’un batarya konusunda sınıfının biraz altında kaldığını söylemek mümkün. 2510 mAh’lık pil gücüne sahip olan Motorola Razr 2019 15W’lık hızlı şarj desteğine sahip. Cihaz şuanda Walmart, Motorola ve Verizon sitelerinden sipariş edilebiliyor. 


10x yakınlaştırma yapabilen Motorola One Zoom özellikleri ve fiyatı10x yakınlaştırma yapabilen Motorola One Zoom özellikleri ve fiyatı
64 Megapiksel kameralı Motorola One Hyper satışa sunuldu64 Megapiksel kameralı Motorola One Hyper satışa sunuldu

Motorola Razr 2019 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ