Motorola Razr 2019'un sorunları gün yüzüne çıktı - Haberler - indir.com

Motorola Razr 2019'un sorunları gün yüzüne çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-03 20:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Motorola'nın, geçtiğimiz hafta ön siparişe çıkardığı katlanma özelliğine sahip akıllı cep telefonu Motorola Razr 2019'da bir takım üretim problemlerinin olduğu dile getiriliyor. Teknoloji şirketi Motorola, katlanabilir akıllı telefonu Motorola Razr 2019, özellikle tasarımı ve dikey olarak katlanabilir olması ile beraber birçok kişinin beğenisini kazanmayı başarmıştı. 26 Şubat itibariyle ön siparişe açılan akıllı cihaz ile ilgili gelen haberler ise hiç sevindirici değildir. 

Motorola uyarı yapmıştı

Motorola'nın, ürüne çok fazla talep gösterilmesi nedeniyle 6 Şubat şeklinde belirlediği satış gününü 18 Şubat tarihine ertelediği Motorola Razr 2019'da tıpkı diğer katlanabilir akıllı cep telefonlarında olduğu gibi bir takım sorunları da beraberinde getiriyor. Konu ile ilgili ortaya çıkan ilk olumsuzluk ise, cihazın ana ekranın tuşunun yer aldığı kısma dokunulduğu anda, ekran kısmında karşımıza çıkan dikey yeşil çizgi. Bu yeşil dikey çizgi sorununun sadece o cihaza mı yoksa tüm seriye mi ait olup olmadığı ise belirlenmiş değildir. 

Motorola Razr 2019'un tanıtım videosundaki ekran bombesi endişe uyandırıyorMotorola Razr 2019'un tanıtım videosundaki ekran bombesi endişe uyandırıyor

Dikey katlanma özelliğine sahip olan akıllı cihaz Motorola Razr 2019 kullanıcılarına problem teşkil edecek bir ikinci konu ise, cihazın menteşe bölümüne denk gelen ekran kısmının gövdeye bağlı olmaması. Bu yöntem cihazın ekranının rahat bir şekilde kapatılması adına bu şekilde yapıldı. Fakat bu şekilde olması ileride kullanıcılara sorun yaşatabilir, bu kısma bol miktarda toz ve kirin yerleşeceği düşünülüyor. Bu da zaman içerisinde cihazın katlanması halinde ekranın tam düz bir şekilde durmamasına neden olabilir. Elbette ki kullanıcılar bu durumdan pek de hoşlanmayacaktır. Konunun ilginç yanı ise Motorola geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir video ile kullanıcılarının bu sorunlar ile karşı karşıya gelme ihtimaline karşı uyarıda bulunmuştu. Motorola Razr 2019 adlı katlanabilir akıllı cep telefonunun kullanıcıların eline geçtikten sonra ne gibi sorunların meydana geleceği ise elbette ki gelecek günlerde belli olacaktır. 

 

 



PAYLAŞ