Motorola Rarz 5G'nin tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Motorola Rarz 5G'nin tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-28 11:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz yıl içerisinde katlanabilir akıllı cep telefon furyasına Razr modeliyle katılan Motorola'dan yeni Razr sürümü geliyor. Üretici şirket Motorola'nın yeni Razr'ının bir önceki modelden farklı ise 5G bağlantı desteğine sahip olacak olmasıdır. Geçtiğimiz sene içerisinde akıllı cep telefonu dünyasını oldukça meşgul eden konulardan bir tanesi de katlanabilir akıllı cep telefonlar olmuştu. Bu alanda ilk örnek verenler şirketler ise Galaxy Fold ile Samsung, Mate X ile ise Huawei olmuştu. Her iki şirkette birbirinden farklı özelliklere sahip katlanabilir akıllı cihazınızı kullanıcıların beğenisine sundu. Galaxy Fold çeşitli sorunlar yaşatmış olsa da şirket cihaz üzerinde oldukça çok uğraştı. 

2019 yılında akıllı cep telefon trendine katılan şirketlerden bir tanesi de ABD merkezli olan akıllı cep telefon üreticisi Motorola oldu. Motorola, Razr adını verdiği bu akıllı cep telefon modelinde Samsung ve Huawei'nin aksine cihazını içe ya da dışa katlanır şekilde değil dikine katlanabilecek şekilde bir tasarımı benimsemişti.

Motorola Razr v4'ten İlk Görüntüler GeldiMotorola Razr v4'ten İlk Görüntüler Geldi

Motorola Razr 2020 5G

Akıllı cep telefon dünyasının güvenilik kaynaklarından biri olan Evan Blass ya da bilinen diğer adıyla ise evleaks, Motorola Razr 2020'yi yani geçtiğimiz yıl içerisinde Kasım ayında çıkan katlanabilir Motorola Razr'ın 5G bağlantı destekli sürümünün fotoğrafları da ortaya çıktı. Söz konusu bu akıllı cihazın arka kısmında son derece belirgin bir kamera yer alıyor. Ekran kısmında ise oldukça ufak bir çentik yer aldığı görünen telefon harici bir parmak izi okuyucu sensör görülmüyor. 

Motorola Razz'da yer alacak olan donanımlarla ilgili çeşitli bilgiler ortaya çıkmıştı. Snapdragon 765 işlemciden gücünü alacak olan cihazın 8 GB RAM'e ve 256 GB dâhili depolama alanına sahip olacağı söyleniyor. Kamera tarafına bakıldığında cihazın arka tarafında 48 MP, ön tarafında ise 20 MP değerinde bir kamera yer alıyor. 5G bağlantı desteği bulunan cihazın batarya kapasitesi ise 2.845 mAh değerinde. Motorola'nın 5G bağlantı desteğine sahip yeni katlanabilir modeli Razr, benzer zamanlarda duyurulacak olan Samsung Galaxy Z Flip 5G ile bir rekabet içerisine girecek. Peki, sizce bu rekabette öne çıkan model hangisi olur? Bunun cevabını yakın zaman da görmek mümkün olacak. 


Motorola Razr’ın fiyatı belli olduMotorola Razr’ın fiyatı belli oldu
Motorola Razr 2019'un tanıtım videosundaki ekran bombesi endişe uyandırıyorMotorola Razr 2019'un tanıtım videosundaki ekran bombesi endişe uyandırıyor
Motorola Razr 2019'un sorunları gün yüzüne çıktıMotorola Razr 2019'un sorunları gün yüzüne çıktı

PAYLAŞ