Motorola One'ın işte tüm özellikleri! - Haberler - indir.com

Motorola One'ın işte tüm özellikleri!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 16:43:23
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Motorola One'ın bazı özellikleri TEENA'da ortaya çıkmıştı. Cihazın teknik detayları ve tasarımı ortaya çıkmış ve paylaşılmıştı. Birleşik Devletler kökenli Motorola'nın Android One platformuna yeni getireceği akıllı telefonu Motorola One, XT1943 modeli TEENA'da ortaya çıktıktan sonra akıllı telefon kullanıcılarını heyecanlandırmıştı.

Yeni Motorola One

Yeni çıkacak olan Motorola'nın akıllı telefonu Motorola One, 6,18 inç Full HD+ bir ekrana sahip olacak. Son dönemin popüler akıllı telefon tasarımı olan çentikli tasarıma sahip olan bu cihaz arka tarafta metal panel yerine cam kullanılmış. Düşürüldüğünde parçalanacak olan bu cam panel tamir edilmesi zor bir hale gelecek. Mecburen arka tarafa yeni bir panel alınması gerekecek. Yeni çıkacak olan bu cihaz 6GB'a kadar RAM'e sahip olacak ve 128GB'a kadar depolama alanı sunacak. Çoğu akıllı telefon gibi iki arka kamerası bulunan cihazda bir kamera alan derinliği sunacak diğer kamera da yüksek çözünürlükte fotoğraf çekebilecek. Arka kameraları 16MP + 5MP'lik, ön kamerası 12MP çözünürlüğünde olacak. Cihazın işlemcisi hala sırrını korurken işlemcinin 1.8GHz frekansına sahip olacağı düşünülüyor. İşte Motorola One'ın tüm özellikleri:

İşlemci: Sekiz çekirdekili 1.6GHz / 1.8GHz

RAM: 3GB / 4GB / 6GB

Depolama: 32GB / 64GB / 128GB

Ekran: 6.18 inç Full HD+

Arka Kamera: 16MP + 5MP

Ön Kamera: 12MP

Batarya: 2820mAh

İşletim Sistemi: Android 8.1 Oreo

Teknik özellikleri böyle olan Motorola'nın yeni amiral gemisi siyah, altın ve gümüş olmak üzere üç renkte piyasaya çıkacak. Motorola bu telefonunun çıkma tarihini 2 Ağustos olarak belirledi. Motorola One, Motorola One Power, Moto Z3 ve Z3 Force ile birlikte çıkacak olan bu yeni amiral gemisi Motorola'nın akıllı telefon piyasasına damga vuracağını belirtiyor. Gerçekten de fiyat konusunda düşük fakat performans konusunda iyi olacak olan telefonlarının (tam fiyat belirtilmese de) kullanıcılar tarafından sevileceğini düşünüyoruz. Cihazın satış fiyatı ve satış tarihi tam olarak bilinmese de yakın tarihte çıkacağını düşünüyoruz. Akıllı telefon piyasası gerçekten de hızlı bir şekilde ilerliyor. Özellikle yeni teknolojilerin çıkması, örneğin: yüz tanıma, ekrana gömülü parmak izi okuyucuları ve çeşitli yapay zekalar bu sektörde rekabeti arttırıyor.





PAYLAŞ