Motorola One Zoom'un teknik özellikleri sızdı - Haberler - indir.com

Motorola One Zoom'un teknik özellikleri sızdı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-02 20:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

ABD merkezli akıllı cihaz üreticisi Motorola tarafından üretilen One Zoom adlı akıllı cihazın özelliklerinin çoğu sağlam bir kaynak tarafından sızdırıldı. Söz konusu bu Motorola markalı akıllı cihaz Snapdragon 675 yonga setine sahip olurken aynı zamanda 48 MP'lik ana kamera özelliğine ve bununla beraber ekrana gömülü parmak izi okuyucu ile beraber geliyor. Gerek teknik açıdan gerek sunduğu özellikler ile beraber kullanıcıların beğenisin kazanacak düzeyde bir akıllı cihaz olan One Zoom, heyecanla beklenen cihazlar arasındaydı.

Motorola tarafından yakın zaman içerisinde tanıtılması beklenen One Zoom, kamera özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayacak olan orta seviyeli bir akıllı cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Cihaz hakkında son zamanlarda güçlü sızıntılar yapılmaktadır. Daha önce ortaya çıkan sızıntılarda cihazın tasarım dili hakkında yeteri düzeyde bilgi sahibi olmuştuk, bununla beraber cihazın donanım özellikleri hakkında da bazır detaylar elde etmiştik. Gerçekleşen son sızıntılar ise neredeyse cihazın tüm özelliklerini ortaya çıkarıyor. 

Motorola Razr v4'ten İlk Görüntüler GeldiMotorola Razr v4'ten İlk Görüntüler Geldi

One Zoom'un neredeyse tüm özellikleri sızdırıldı

Snapdragon 675 tonga seti üzerine inşa edilen cihaz, 4 GB RAM kapasitesi ve 128 GB depolama alanı ile beraber kullanıcılara oldukça geniş bir alan sunuyor. Söz konusu bu Motorola cihaz, 6,4 inç genişliği ile beraber 19:9 en boy oranına sahip olup Full HD+ çözürnürlük özelliği ve Soper AMOLED ekranı sayesinde son derece başarılı bir kullanım sunuyor. Cihazın ön kısmında f / 2.0 diyafram açıklığına sahip 25 MP'lik bir selfie kamerası küçük bir çentik içerisine yerleştirilmiştir. Bunun yanı sıra aynı zamanda cihazın ön kısmında ekrana gömülü bir şekilde parmak izi sensörü yer alıyor. 

Cihazın esas dikkat çeken özelliği ise kamera kısmında karşımıza çıkıyor. One Zoom adlı akıllı cihazda dörtlü kamera sistemi yer alıyor. Bu dörtlünün içerisinde 30FPS'de 4K video ve 60FPS'de 1080p video kaydetme özelliğine sahip 48 MP çözünürlük özelliği ile ana kamera yer alıyor. 48 MP özelliğine sahip olan ana kameraya 16 MP çözünürlük özelliği ile ultra geniş açılı bir sensör ile beraber 3x optik zoom ve aynı zamanda 5x hibrit zoom sunan 8 MP'lik telefoto lensi eşlik ediyor. Cihazda yer alan bu dördüncü sensörün ise derinlik sensörü ile beraber gelmesi bekleniyor. 

Söz konusu bu akıllı cihaz, 18 W hızlşı şarj desteğine sahip olup 4.000 mAh'lık bir batarya ile beraber geliyor. One Zoom, paketinden çıkarken cihaza Android Pie işlerim sistemi eşlik ediyor. Cihaz bu işletim sistemine sahip olmasına rağmen Android One programına dahil olmayacak. Cihaz tüm özelliklerin yanı sıra aynı zamanda Alexa entegrasyonu ile beraber de gelecek. 1920 gram ağırlığa sahip olan bu cihaz, P2i nano kaplama ile beraber estetik bir görünüme sahiptir. Cihazın bu özelliklere sahip olması suya karşı üst düzey bir dayanıklılık gösterdiği anlamına geliyor. 399 euroluk bir fiyat etiketi ile beraber geliyor olması cihazın ilerleyen tarihlerde One Pro adında Android One'lı özellikler ile geliyor.

 

 


48 MP Kameralı Motorola One Vision Tanıtıldı48 MP Kameralı Motorola One Vision Tanıtıldı
Motorola'nın Yeni Amiral Gemisi Ortaya ÇıktıMotorola'nın Yeni Amiral Gemisi Ortaya Çıktı

PAYLAŞ