Motorola One Fusion'ın özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Motorola One Fusion'ın özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-19 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Kısa bir süre önce tanıtımı gerçekleşen Motorola One Fusion Plus’ın standart versiyonuna dair detaylar belli oldu. Google Play Console sayfasındaki bilgilere göre Motorola One Fusion, 720x1600 çözünürlük sunan 6,5 inç ekran ve Snapdragon 710 yonga seti ile gelecek. Çin merkezli olan başarılı teknoloji şirketi Lenovo'nun sahip olduğu Motorola, geçtiğimiz hafta duyurulduğu Motorola One Fusion Plus'tan sonra, çok yakın zaman içerisinde Motorola One Fusion modelinin tanıtımını gerçekleştirecek. 91mobiles adlı internet sitesi, Google Play Console sayfasında cihaza dair bazı önemli özellikler keşfetti.

Söz konusu bu akıllı cep telefonun Motorola One Fusion Plus'tan daha uygun fiyatlı olması beklendiği için, bazı donanım özellikleri doğal olarak kırpılacak. Bununla beraber, Motorola One Fusion adlı akıllı cihazın Snapdragon 710 yonga seti ve 4 GB RAM gibi orta seviyede kabul edilebilir özelliklerle beraber geleceği görülüyor. Akıllı telefon için henüz bir lansman tarihi bulunmuyor, fakat şirketin lansman yeri olarak yine Hindistan'ı seçeceği tahmin ediliyor. 

Motorola One Fusion Plus'ın render görüntüsü sızdırıldıMotorola One Fusion Plus'ın render görüntüsü sızdırıldı

Motorola One Fusion özellikleri

Orta segment sınıfında yer alan Motorola One Fusion, Adreno 616 grafik işlemcisini kullanılıyor. Son zamanların popüler kamera türü pop-up selfie kamera ve çentiksiz bir ekranla beraber gelen Motorola One Fusion Plus'tan farklı olarak, damla çentiğe sahip olması beklenen bu telefon kutusundan çıkarken Android 10 işletim sistemi ile beraber çıkacak. Google Android Enterprise API’sinde birkaç ayrıntıyı daha ortaya çıkaran 91mobiles, Motorola One Fusion'ın 6,5 inç ekran ve 64GB dahili depolama alanı ile geleceğinden bahsediliyor. 

Bununla beraber, söz konusu telefonun kamera özelliklerine dair şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor. Aynı zamanda yukarıda da dile getirdiğimiz gibi Motorola One Fusion'ın ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belli olan bir durum değildir. Geçtiğimiz hafta tanıtımı gerçekleşen Motorola One Fusion Plus; Snapdragon 730 yonga seti, 6GB RAM, 64MP ana kamera, HDR10 destekli 6,5 ekran ve 5000mAh batarya gibi iddialı özelliklere sahipti. Haziran ayı içinde Avrupa’da satışa sunulacak olan cihaz için 300 euroluk (2.308 TL) bir fiyat etiketi belirlenmiş durumda. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için sadece bu kadar olup gelecek günlerde daha net bilgiler elde etmeyi bekliyoruz. 



PAYLAŞ