Motorola One Fusion Plus'ın render görüntüsü sızdırıldı - Haberler - indir.com

Motorola One Fusion Plus'ın render görüntüsü sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-25 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarında beklediği yükselişi sergileyemese de, pazardaki varlığını korumaya devam eden Motorola, geçtiğimiz aylarda Edge+ adlı model amiral gemisi cihazı ile pazarda olduğunu belli etmişti. Şimdi ise şirket One Fusion Plus modeli ile orta segment pazarındaki varlığını sağlamlaştırmayı hedefliyor. Haziran ayının başlarında tanıtılması beklenen bu model Qualcomm’un Snapdragon 730 işlemcisi ile satışa sunulması bekleniyor. Motorola’nın bu yeni One Fusion Plus modelinin beklenen teknik özellikleri tarafında 6.5 inç büyüklüğünde FHD+ 1080p çözünürlüklü bir ekran paneline sahip olması bekleniyor.

Motorola One Fusion Plus hakkında bilinenler

Motorola Edge Plus tanıtım tarihi için beklenen müjde geldiMotorola Edge Plus tanıtım tarihi için beklenen müjde geldi

Bu söz konusu ekranın panel tipin de LCD mi yoksa IPS mi henüz bilinmiyor. Android 10 işletim sistemi ile sunulacak olan bu model Qualcomm’un Snapdragon 730 işlemcisinden gücünü alması bekleniyor. Batarya noktasında Motorola’nın bu yeni modelinde 5000 mAh’lik bir pil değerine sahip olması bekleniyor. Kamera tarafında ise One Fusion Plus’ta Samsung’un 64 megapiksellik sensörünü görebiliriz. Bu sensör ile beraber toplamda üçlü kamera modülü yer alacak. Modelin diğer donanım özelliklerinde RAM ve depolama noktasında çeşitli seçenekler yer alacak. Bu opsiyonlar ise 4 ve 6 GB RAM ile beraber 64 ve 128 GB dahili depolama olmak üzere seçenekler yer alacak. Modelin ise Asya, Avrupa ve Amerika pazarında satışta olacağı düşünülüyor.

One Fusion Plus modelinin standart versiyonundaki beklenen özellikler tarafında ise 6.52 inç HD+ ekran paneli ile beraber Qualcomm’un Snapdragon 710 işlemcisi olacak. Samsung’un 48 megapiksel ISOCELL Bright GM1 sensörü bu modelin kamera tarafındaki yerini alacak. Modeller hakkında şuan için bilinenlerin bunlardan ibaret olduğunu ve ilerleyen dönemlerde cihazın tanıtımına yakın daha fazla detayın yer alması bekleniyor. Modelin ülkemizde satılıp satılmayacağı ise henüz belli olmuş değil.


Resmi olarak tanıtılan Motorola Edge Plus özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Motorola Edge Plus özellikleri ve fiyatı
Motorola Edge+ kutusundan güncellemeyle çıkıyorMotorola Edge+ kutusundan güncellemeyle çıkıyor

PAYLAŞ