Motorola Nio Geekbench testinde görüntülendi - Haberler - indir.com

Motorola Nio Geekbench testinde görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-30 19:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Motorola'nın yeni amiral gemisi nitelikli telefonu olacağı düşünülen Motorola Nio adlı cihaz hakkında çeşitli bilgiler Xda ve diğer kaynaklar tarafından ortaya çıkarılmıştı. TechnikNews tarafından elde edilen bir haber de akıllı cep telefonun sahip olacağı düşünülen bazı özelikler bildirilmişti, muhtemel XT2125 model numarasını belirtmişti.

Bugün ise tanıdık cihaz testi platformu olarak sık sık adından söz ettiren Geekbench üzerinden XT2125-4 model numaralı Motorola Nio adlı akıllı cep telefon görüntülendi. Testin ortaya çıkarmış olması üzerine cihazın özellikleri hakkında artık bazı şeyler biraz daha netlik kazanmış oldu. Geekbench listesinde görüleceği üzere Motorola Nio, Snapdragon 865 (5G) SoC yonga setinden güç alıyor. İşlemcinin frekansı ise 1.80Ghz olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu bu akıllı telefon hafıza alanında da geri planda kalmıyor. 8 GB RAM ile önemli bir hafıza kapasitesi sunan Motorola Nio, işletim sistemi tarafında ise Android 11 ile geliyor.

Motorola Moto G9 özellikleri ve fiyatıMotorola Moto G9 özellikleri ve fiyatı

Motorola Nio’nun Geekbench platformunda aldığı puana göz atmak gerekirse; tek çekirdek skorunu 958 puan olduğunu görmek mümkündür. Çoklu çekirdek testinde ise akıllı cep telefonun 2969 puan aldığı görülüyor. Bu liste kullanıcılara birkaç şeyi gösteriyor. Motorola Nio'nun özellikleri daha net bir şekilde görülüyorken, sahip olduğu güç hakkında da daha net bilgiler ortaya çıkıyor. Onun dışında ise yine bu listede kendini göstermesi, söz konusu bu akıllı cep telefonun piyasaya çıkma tarihinin yakın zamanda olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla yakın bir zamanda firmadan bu konuda resmi bir açıklama görmek mümkün olabilir.


Tanıtımı yapılan katlanabilir Motorola Razr 5G özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan katlanabilir Motorola Razr 5G özellikleri ve fiyatı
Motorola Moto G 5G canlı görüntülendiMotorola Moto G 5G canlı görüntülendi
Motorola RAZR 2'nin ekran özellikleri ortaya çıktıMotorola RAZR 2'nin ekran özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ