Motorola Moto Z4, 5G MotoMod ile Gelecek - Haberler - indir.com

Motorola Moto Z4, 5G MotoMod ile Gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-20 16:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Modüler bir yapıya sahip olan telefon üreticisi Motorola’nın yeni amiral gemisi modeli hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şirketin bir sonraki güçlü modeli olması beklenilen Moto Z4 cihazının kullanacağı işlemci ve teknolojilere dair yeni içerikler ortaya çıktı. Buna göre Snapdragon 855 işlemcisi ile pazara giriş yapacak modelin ayrıca 5G destekli MotoMod aparatı sayesinde harici bir 5G desteği telefona sunulmuş olacak. Modellerini pazara Lenovo adı altında sunan şirketin Odin kod adına sahip yeni amiral gemisi ortaya çıktı. Söylentilere göre Qualcomm’un en güçlü işlemci modeli olacak olan Snapdragon 855’e sahip olacak cihazdaki 5G desteğini harici olarak sunulacak MotoMod ile göreceğiz.

Yeni 5G Aparat Destekli Moto Z4

Motorola One'ın işte tüm özellikleri!Motorola One'ın işte tüm özellikleri!

Motorola ilk modüler yapıya sahip MotoMod’lu akıllı telefonlarını pazara sürerken bu aparatların üç nesil modellerinde bile kullanılabilir olacağını ifade etmişti. Bu noktada Moto Z4 modeli serinin dördüncü modeli olacak ve bu noktada cihazda bir tasarım yeniliğinin sunulması bekleniyor. Bu noktada ise geçmiş Motorola modellerde MotoMod’ların uyumlu olmayacağını söyleyebiliriz. 7 nm üretim süreci ile üretilecek olan Qualcomm’un Snapdragon 8150 işlemcisi modele güç verecek. Snapdragon x50 modeme sahip olacak cihaz harici bir MotoMod aparatı sayesinde 5G teknolojisine sahip olacak.

5G’ye ihtiyaç duymayanlar ise ekstra para ödemeden sadece cihazı satın alabilecekler. Motorola’nın bu yeni modelinin diğer yandan ekrana entegre parmak izi tarayıcısına sahip olması bekleniyor. Bu teknolojinin Moto Z4’mü yoksa sonraki modellerde mi sunulacağı henüz bilinmiyor. Henüz cihazın geliştirilme aşamasında olduğu ve yakın zamanda sunulması bekleniyor. Bir türlü rakip amiraller arasında yükseliş sergileyemeyen Motorola’nın yeni Moto Z4 serisi ile nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Cihazın yakın zamanda resmiyet kazanması bekleniyor.


Snapdragon 625'li Motorola One, GeekBench'te Ortaya ÇıktıSnapdragon 625'li Motorola One, GeekBench'te Ortaya Çıktı
Motorola'nın yeni akıllı telefonu P30 Play yanlışlıkla tanıtıldıMotorola'nın yeni akıllı telefonu P30 Play yanlışlıkla tanıtıldı
Motorola Telefon Fiyatlarında Dev İndirime GittiMotorola Telefon Fiyatlarında Dev İndirime Gitti

PAYLAŞ