Motorola Moto G8 Power Lite'ın fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Motorola Moto G8 Power Lite'ın fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-23 10:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Bir süre önce uygun fiyatlı akıllı telefonu Moto G8’i tanıtan Motorola’nın aileye yeni bir model eklemek için hazırlandığı öğrenildi. Moto G8 Power Lite ismindeki modelin detayları ortaya çıktı.

Akıllı telefon piyasasındaki eski gücüne kavuşabilmek için son dönemlerde yenilikçi hamlelerle kullanıcı karşısına çıkan Motorola, bir süre önce katlanabilir akıllı telefonu olan Motorola Razr’la dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Oldukça yüksek bir fiyattan piyasaya giren Motorola Razr’ın ardından uygun fiyatlı Moto G8’i tanıtan şirket yeni bir akıllı telefon modeli tanıtacak.

Motorola Edge+, Motorola'nın ilk 108 MP'lik telefonu olabilir!Motorola Edge+, Motorola'nın ilk 108 MP'lik telefonu olabilir!

Bir süre önce sızıntılarla gündeme gelen Moto G8 Power Kite modelinin şirketin bir sonraki hamlesi olduğu düşünülüyor. İtalya merkezli bir internet sitesinde sızdırılan bilgilere göre bir aksaklık olmazsa şirket yeni akıllı telefonunu Nisan ayında kullanıcıların karşısına çıkaracak.

Moto G8 Power Lite özellikleri

Cihaz hakkında ortaya çıkan ilk görseller Moto G8 Power Lite’ın arka panelinde üçlü kamera kurulumuyla geleceğini gösteriyor. Gelen sızıntılara göre kameralar sırasıyla 16 MP, 8MP ve 2 MP olacak. Kameraların işlevleri konusunda herhangi bir bilgi yer almasa da, ana kamera haricinde diğer kameralardan birinin makro lens olabileceği düşünülüyor.

6.5 inçlik bir ekran boyutuna sahip olan Moto G8 Power Lite damla çentikli bir tasarıma sahip. 720 X 1600 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olacağı aktarılan cihazın bu anlamda ailenin bir önceki üyesi Moto G8’in bir tık altında katlığını söylemek mümkün. Ancak bu modelin “Lite” olarak isimlendirdiğini göz önünde bulundurduğumuzda cihazın daha uygun fiyattan piyasaya sunulabilmesi için bu durum oldukça normal.

Motorola Edge Plus Galaxy Note 10'a rakip olacak

Gücünü MediaTek Helio P35 işlemci yongasından alan Moto G8 Power Lite 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip olacak. Ancak bu rakama henüz vergilerin dahil olmadığının altını çizmekte de fayda var. Nisan ayında tanıtılması beklenen Moto g8 Power Lite modelinin fiyatının 190 Euro yani 1.340 TL fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Eğer bilgiler doğruysa fiyat segmentine göre özelliklerini karşılayan bir akıllı telefon olarak karşımıza çıkacak olan Moto G8 Power Lite’ın yanı sıra şirketin Edge+ modeli üzerindeki çalışmalarını da hız kesmeden sürdürdüğü öğrenildi. Akıllı telefon pazarında yeniden güçlenmek isteyen şirketin hedefini başarıp başaramayacağını önümüzdeki yıllarda göreceğiz.


Motorola Edge Plus'ın basın görselleri ortaya çıktıMotorola Edge Plus'ın basın görselleri ortaya çıktı

PAYLAŞ