Motorola Moto G Stylus 2021 özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Motorola Moto G Stylus 2021 özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-04 19:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz Kasım ayının ortalarında ortaya çıkan söylentiler, Motorola'nın ABD'de G Stylus olarak da adlandırılan 2020 model G Pro'nun yeni versiyonunun tasarlandığı iddia edildi. Daha önce ise Amazon'da listelenen bu telefonun tasarımı, yeni yapılan sızıntılara göre üzerinde değişiklik yapılmışa benziyor. Bu tasarımlardan hangisinin gerçeği yansıttığı bilinmiyor ancak Amazon sızıntısının gerçeğe daha uzak olduğu düşünülüyor. Yeni Motorola Moto G Strlus 2021 görüntüleri ise sızdırdığı akıllı cep telefonlar ile adından söz ettiren OnLeaks tarafından yapıldı. 

Moto G Stylus 2021, dört kameraya sahip olacak

Cihaz hakkında yapılan sızıntılarda Moto G Stylus 2021 hakkında yapılan sızıntılarda tasarımı değişmiş olsa da daha önce sızdırılan özelliklerin doğrulandığı görülüyor. Daha önceki sızıntılara bakıldığında ise parmak izi okuyucu telefonun yan kısmında konumlandırılırken, yeni sızıntıda ise arka tarafta yer aldığı görülüyor. Motorola'nın M logosu da bu parmak izi okuyucu üzerinde yer alıyor. Parmak izine ek olarak, arka tarafta ki kameraların konumları da değişmiş gibi gözüküyor. 

Moto G Stylus 2021 özellikleri hakkında ilk sızıntılarMoto G Stylus 2021 özellikleri hakkında ilk sızıntılar

Yeni Motorola Moto G Stylus 2021 hakkında ortaya çıkan görüntüler, ön tarafta herhangi bir değişikliğin olmadığını gösteriyor. Söz konusu bu akıllı cihazın özelliklerine değinmek gerekirse 6.8 inç büyüklüğünde FHD+ bir ekran kullanıcıların karşısına çıkıyor. 169.6 x 73.7 x 8.8 boyutlarına sahip Moto G Stylus 2021, ön tarafta delikli tasarıma sahip 16 Megapiksel kameraya ile geliyor. Gücünü Snapdragon 675 işlemcisinden alan Moto G Stylus 2021, 4 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip.

Cihazın arka kısmında ise 4 adet kamera yer alıyor. Ana kamera 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip olurken, 8 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kameraya da telefonda yer alıyor. Makro kameranın ve derinlik sensörünün ise sırasıyla 5 Megapiksel ve 2 Megapiksel olması bekleniyor. 4000 mAh batarya ile geleceği düşünülen bu telefonda birde kalem bulunuyor. Söz konusu bu kalem hakkında henüz bir sızıntı bulunmuyor. 3.5 mm kulaklık jakı da telefondan kaldırılmıştır. Hem tasarımı hem de teknik özellikleri itibariyle kullanıcılara kusursuz bir kullanım sunacak olan Moto G Stylus 2021 adlı akıllı cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. 

 



PAYLAŞ