Motorola Moto 360 Gün Yüzüne Çıktı (Video) - Google I/O 2014 - Haberler - indir.com

Motorola Moto 360 Gün Yüzüne Çıktı (Video) - Google I/O 2014

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Dün akşam yaptığımız canlı takip ile bazı bilgileri sizlerle paylaşmaya çalıştığımız Google I/O 2014 konferansında tanıtılan akıllı saatlerden yuvarlak tasarımıyla dikkat çeken Motorola Moto 360'da gün yüzüne çıktı.

Yaz sonunda Google Play'de satışa sunulacak olan Motorola Moto 360 hakkında henüz fiyat ve donanım özellikleri açıklanmamış olsa da Moto 360'ın, Android Wear işletim sistemine ve OLED tabanlı ekrana sahip olacağı biliniyor. Android Wear ile ilgili haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Motorola Moto 360

Pil süresiyle de kullanıcılar tarafından ilgi gösterileceği söylentileri dolaşan Motorola Moto 360'daki ekranın LCD paneller karşısında da daha uzun pil ömrüne sahip olduğu pek çok çevre tarafından bilinen ve vurgulanan bir özellik. Ayrıca saatin sesli komutlarla bildirimleri alabileceği de söyleniyor.

Son olarak ekran arka planında pil verimliliğini daha üst seviyelere taşımak için siyahın tercih edildiği akıllı saat Motorola Moto 360'ın kauçuk ve deri kordon seçenekleriyle piyasaya sürüleceğini de sizlerle paylaşalım. Motorola Moto 360 ile ilgili geçtiğimiz aylarda yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Motorola Moto 360 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ