Motorola Edge S AnTuTu puanı belli oldu - Haberler - indir.com

Motorola Edge S AnTuTu puanı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-22 19:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Amiral gemisi konumunda yer alan üst düzey işlemci Snapdragon 870'ten gücünü alan Motorola Edge S'in AnTuTu puanı gündeme geldi. Elde edilen bilgilere göre Snapdragon 870 işlemci sistemine sahip olan telefonlar, performans konusunda geçtiğimiz yılın amiral gemilerine eş değer bir cihazdır. 

Qualcomm, geçtiğimiz günler içerisinde yeni üst seviye işlemci sistemi Snapdragon 870'in resmi olarak duyurusunu gerçekleştirdi. Motorola Edge S, bu fiyat üzerinden kullanıcıların karşısına çıkacak. Motorola'nın üst şirket konumunda yer alan Lenovo'nun cep telefon alanının genel müdürü Chen Jin, Weibo üzerinden paylaşmış olduğu ekran görüntüsü ile beraber Snapdragon 870’li Motorola Edge S’in performans sonuçlarını ortaya çıkardı.

Motorola Edge+, Motorola'nın ilk 108 MP'lik telefonu olabilir!Motorola Edge+, Motorola'nın ilk 108 MP'lik telefonu olabilir!

Qualcomm, Snapdragon 870’in tanıtımı yapılırken işlemcinin geçtiğimiz yılın amiral gemilerinde görülen Snapragon 865'in güncellenmiş olan versiyonu olduğu dile getirildi.  Snapdragon 865, maksimum 2.84GHz frekans hızı ile performans sergilerken Snapdragon 870’te bu hız 3.2GHz'e kadar çıkıyor. Söz konusu bu hız farkı, Motorola Edge S’in AnTuTu puanında kendini göstermiş haldedir.

Snapdragon 870’li Motorola Edge S’in AnTuTu puanı belli oldu

Motorola Edge S, Snapdragon 870 ile AnTuTu’da 679.860 puan alıyor. Söz konusu bu puanda Snapdragon 870 işlemcinin, Qualcomm’un mevcut en güçlü işlemci sistemi olan Snapdragon 888 ile piyasada yerini alan ilk akıllı cep telefon ve AnTuTu'dan 708.425 puan alan Mi 11'in hemen gerisinde olduğunu gösteriyor. 

Buna rağmen yine de OPPO Find X3 Pro ve iQOO 7 gibi daha yeni amiral gemileri, Snapdragon 888 ile 750 binin üstünde bir puan alarak arayı oldukça açmış gibi gözüküyor. Muhtemelen Snapdragon 870 işlemcisini premium segment akıllı cep telefonlar yerine amiral gemilerine yakın düzeyde performans sunan daha fiyat performans odaklı akıllı cep telefonlar görmek mümkün olacak gibi. Motorola Edge S'in bu beklentisi ne kadar karşılayabileceği ise şu an için bilinen bir durum değildir. Konu hakkında daha detaylı bilgi almak için cihazın piyasaya sürülmesini beklemek çok daha doğru olacak gibi gözüküyor. Ancak cihaz AnTuTu'da sergilediği performans karşısında kazandığı puan ile rakiplerini kıskandırmayı başardı. Bu sayede Motorola Edge S gündemde adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. 

 


Motorola Edge Plus'ın basın görselleri ortaya çıktıMotorola Edge Plus'ın basın görselleri ortaya çıktı
Motorola Edge Plus tanıtım tarihi için beklenen müjde geldiMotorola Edge Plus tanıtım tarihi için beklenen müjde geldi
Resmi olarak tanıtılan Motorola Edge Plus özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Motorola Edge Plus özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ