Motorola Edge Plus tanıtım tarihi için beklenen müjde geldi - Haberler - indir.com

Motorola Edge Plus tanıtım tarihi için beklenen müjde geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-15 19:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Corona virüs salgını insanların yaşamsal alışkanlıklarını değiştirmekle kalmayıp aynı zamanda teknoloji dünyasını da yakından etkiledi. Şöyle ki Motorola ailesinin yeni üyeleri ne yazık ki corona virüsü nedeniyle 23 Şubat 2020 tarihinde tanıtımı gerçekleşemedi. Motorola Edge Plus'ın tanıtımını heyecanla bekleyenler için sevindirici bir haber geldi. 

Motorola Edge Plus tanıtım tarihi belirlendi

Şubat ayı içerisinde tanıtımı gerçekleşmeyen Motorola Edge Plus için beklenen müjdeli haber geldi. Bir ay önce gündeme gelen görüntüleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yeni amiral gemisi Motorola Edge Plus, ilk olarak geçtiğimiz yılın son aylarında gündeme gelmişti. Motorola Edge ve Motorola Edge Plus adlı iki telefon, yakın zaman içerisinde akıllı telefon piyasasında yerini alacak gibi gözüküyor. Snapdragon 865 ve Snapdragon 765G işlemci sisteminden güç alan 5G tabanlı Motorola modellerinin büyük ilgi göreceği öngörülüyor. Peki söz konusu bu modeller ne zaman ve hangi özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacak?

Motorola Edge+, Motorola'nın ilk 108 MP'lik telefonu olabilir!Motorola Edge+, Motorola'nın ilk 108 MP'lik telefonu olabilir!

Delikli bir ekran tasarımı ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan Motorola Edge ve Motorola Edge Plus, bünyesinde 6.67 inç büyüklüğünde olan bir yapıya sahip olacak. OLED tabanlı bir ekran kullanan Motorola, söz konusu bu akıllı telefonlar için 1080p+ kalitesine sahiptir. 90Hz yenileme hızı ve parmak tarama sistemi ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan bu yeni modellerin arasında göze çarpan ilk fark işlemci sistemleri olacak. Motorola Edge Plus, Snapdragon 865 ile güçlendirildi ve Motorola Edge ise gücünü Snapdragon 765G işlemcisinden alıyor. 

Motorola'nun bu her iki cihazında da 25 MP ön kamera yer alıyor. Buna ek olarak aynı zamanda Edge Plus'ın arka kısmında ise 3 farklı kamera yer alıyor. Bu modelin arka kısmındaki ana kamera ise 108 MP olarak açıklanmıştı. Aynı zamanda 16 MP ultra geniş açılı bir kamera ile 8 MP telefoto kamera da cihazda yerini aldı. İşlemci sisteminden sonra kameralarda da gözle görülür bir değişiklik vardır. Zira Edge modeli sırası ile 64 MP ana kamera sistemine, 16 MP ultra geniş açılı kameraya ve 8 MP telefoto kamera sistemine sahiptir. Motoro tarafından üretilen bu her iki cihazda kurusundan Android 10 ile beraber çıkacak. Motorola Edge Plus, 5000 mAh'lik bir batarya ile gelirken Ede versiyonu ise 4500 mAh'lik batarya özelliği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Son olarak ise her iki cihazında hızlı şarj desteği olduğunu da belirtmek gerekiyor. Motorola, bu akıllı cihazların yeni tanıtım tarihini 22 Nisan 2020 olarak açıkladı. Cihazların tanıtımına oldukça az bir süre kaldı. 


Motorola Edge Plus'ın basın görselleri ortaya çıktıMotorola Edge Plus'ın basın görselleri ortaya çıktı
Motorola Moto G8 Power Lite'ın fiyatı belli olduMotorola Moto G8 Power Lite'ın fiyatı belli oldu
Lenovo ve Motorola garantisi sona eren cihazların garanti sürelerini uzattıLenovo ve Motorola garantisi sona eren cihazların garanti sürelerini uzattı

PAYLAŞ