Motorola Edge Plus, Geekbench Testinde - Haberler - indir.com

Motorola Edge Plus, Geekbench Testinde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-29 18:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi Motorola’nın merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli Motorla Edge Plus, Geekbench testlerinde ortaya çıktı. Sahip olduğu 12 GB RAM belleği ile dikkat çeken bu cihaz tek çekirdek testlerde 4106 puan ve çoklu çekirdek testlerde ise 12.823 puan aldığı gözüküyor. Piyasada dikey katlanabilir yeni bir akıllı telefon olan Razr 2019 ile Motorola dikkatleri üzerine toplamıştı. Şimdi ise şirketin yeni bir amiral gemisi modeli üzerinde çalıştığı biliniyor. Söz konusu sızıntı Eval Blass tarafından gerçekleştirilirken, Edge Plus adındaki bu akıllı cihazın tıpkı Samsung’un Galaxy Note serisinde olduğu gibi akıllı bir kaleme sahip olarak gelmesi bekleniyor.

Motorola Edge Plus ortaya çıktı

Motorola Razr’ın fiyatı belli olduMotorola Razr’ın fiyatı belli oldu

Bir süredir sızıntıları devam eden bu akıllı telefon için beklentiler bir hayli yükselmiş durumda. Son olarak Geekbench testlerinde karşımıza çıkan cihazın işlemci modeli henüz belli olmuş değil. Ancak 1.8 GHz hızında sekiz çekirdekli Qualcomm yonga setinin yer alması bekleniyor. Geekbench listesine göre 12 GB RAM’e sahip olacak olan bu Motorola Edge Plus cihazının tek çekirdek teslerinde 4106 puan ve çoklu testlerde ise 12.823 puan aldığını görüyoruz.

Motorola Edge Plus modelinin donanım detayları henüz belli olmuş değil. Ancak kenarları kavisli bir ekran ve delikli bir kamera tasarımına sahip olması bekleniyor. Cihaz muhtemel olarak Snapdragon 865 işlemcisinden gücünü alacak ve bu kapsamda Qualcomm’un 5G teknolojisine de destek sağlayacak. Qualcomm’un 5G destekli bu amiral gemisi işlemcisi geçtiğimiz yılın son dönemlerinde tanıtılmıştı. Bu kapsamda Motorola Edge Plus modeli Snapdragon 865 işlemcisine sahip olursa, 5G teknolojisi ile gelmesi muhtemel olacak diyebiliriz. Motorola’nın bu yeni amiral gemisi cihazı hakkında şuan için bilinenler bunlardan ibaret durumda. Ekran ve diğer teknik detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.


Motorola Edge Plus Galaxy Note 10'a rakip olacakMotorola Edge Plus Galaxy Note 10'a rakip olacak
Motorola Razr 2019'un tanıtım videosundaki ekran bombesi endişe uyandırıyorMotorola Razr 2019'un tanıtım videosundaki ekran bombesi endişe uyandırıyor

PAYLAŞ