Motorola Edge Plus Galaxy Note 10'a rakip olacak - Haberler - indir.com

Motorola Edge Plus Galaxy Note 10'a rakip olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-28 01:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bir zamanların popüler telefon üretici markası Motorola, eski günlerine dönmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bir süredir katlanabilir bir akıllı telefon modeli ile gündeme gelen şirketin yeni bir cihaz tasarımı daha ortaya çıktı. Söz konusu bu model Motorola Edge Plus olurken, Samsung’un Galaxy Note serisine ise bir rakip olması bekleniyor. Motorola Edge Plus cihazının ne gibi teknik özelliklere ve tasarım detaylarına sahip olacağı şimdiden merak ediliyor. Motorola’nın katlanabilir modeli olan Razr ile alakalı birçok iddiada atılmıştı. Şirket CES 2020 etkinliğinde Razr modelinin özelliklerini açıkladı.

Motorola Edge Plus özellikleri henüz belli oldu.

Motorola 5.000 mAh pil kapasiteli Moto G8 Power için geri sayım başladıMotorola 5.000 mAh pil kapasiteli Moto G8 Power için geri sayım başladı

CES 2020’de özellikleri açıklanan Razr modelinde Snapdragon 710 işlemcisi ile gelecek. Katlanabilir yapıdaki şirketin ilk cihazı olacak Razr, şimdiden merakla bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde güvenilir bir kaynak tarafından ise Motorola Edge Plus modelinin piyasaya giriş yapacağı iddia edildi. Bugün ise söz konusu modele dair bir görsel ortaya çıktı. Görsele göre konuşacak olursak modelin dokunmatik bir kalem ile geleceği net bir şekilde gözüküyor.

Bu yeni modelin donanım detayları henüz bilinmezken, Samsung Note serisine rakip olacağı söylendiği için cihazda Snapdragon 865 işlemci gücünün yer alması bekleniyor. Ayrıca 8 GB minumum RAM kapasitesine sahip olacak bu cihaz delikli kamera tasarımı ile dikkat çekiyor. Model çerçeveleri amiral gemisi gibi ince olurken, Galaxy Note 10 Lite modeline piyasada rakip olması düşünülüyor.  


64 Megapiksel kameralı Motorola One Hyper satışa sunuldu64 Megapiksel kameralı Motorola One Hyper satışa sunuldu
Motorola Razr’ın fiyatı belli olduMotorola Razr’ın fiyatı belli oldu

PAYLAŞ