Motorola Edge+, Motorola'nın ilk 108 MP'lik telefonu olabilir! - Haberler - indir.com

Motorola Edge+, Motorola'nın ilk 108 MP'lik telefonu olabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-10 13:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Motorola'nın heyecanla beklenen ve yakın zamanda piyasaya sunulacak olan amiral gemisi Edge+'ın kamera özelliği açığa çıktı. Ortaya atılan iddialara göre Motorola, yeni amiral gemisinde Samsung'un ürettiği 108 MP çözünürlüğünde ana kamera kullanacak.

Akıllı telefonların yaygınlaşmasından önce tüketicilerin tercih ettiği telefon üreticilerinden birisi olan Motorola, artık eski popülerliğine sahip değil. Daha çok orta sınıf ve dayanıklılık sertifikalı cihazlar üzerinde çalışmalar yapan şirket, çoğu zaman amiral gemisi seviye telefonlar üretmeyi tercih etmiyor. Fakat şirketin yaklaşmakta olan yeni akıllı telefonu Edge+ şirketin dişli bir amiral gemisi olarak karşımıza çıkacak gibi duruyor.

Moto G8 Power Lite görüntüleri sızdırıldı!Moto G8 Power Lite görüntüleri sızdırıldı!

Geçtiğimiz dönemlerde, Motorola'nın amiral gemisi ile ilgili olarak bazı bilgiler ortaya çıkmıştır. Bu bilgiler kapsamında telefonun Snapdragon 865'ten güç alacağı, 12 GB RAM ile destek göreceği ve çok büyük bir ihtimal doğrultusunda da 5G desteği ile geleceği ifade ediliyor. Yeni çıkan bilgilere göre Motorola Egde+'ın kamera özellikleri ortaya çıktı. 

Motorola Edge+

Geçtiğimiz günlerde Motorola Edge+ ile ilgili olarak ortaya çıkan render görüntüleri, telefonun üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını ortaya koyuyordu. Ortaya atılan yeni iddialar doğrultusunda ise kamera kurulumunun 108 MP+ 16 MP + 8 MP şeklinde olacağını ortaya koyuyor. 16 MP çözünürlüğündeki kameranın ultra geniş açılı, 8 MP'liğin ise telefoto kamera olarak kullanılacağı ifade ediliyor.

İddialara göre Motorola Edge+'ın 108 MP'lik ana arka kamerası, Samsung tarafınca üretilen sensörden meydana geliyor. Fakat kaynaklar, 108 MP'lik bu sensörün Xiaomi'nin kullanmış olduğu sensör mü yoksa Samsung'un kullandığı sensör mü olduğundan şu an için emin olmadıklarını söylüyor.

Motorola Edge+

Motorola Edge+'ın ekranının, 6.67 inç büyüklüğünde olacağı ve 90 Hz ekran tazeleme oranına sahip olacağı konuşuluyor. Ayrıca bu telefonun bataryasının 5.170 mAh kapasiteli olacağı ve 3.5 mm kulaklık girişine sahip olacağı da söylentiler arasında.



PAYLAŞ