Motorola E20 modelinin teknik özellikleri resmiyet kazandı - Haberler - indir.com

Motorola E20 modelinin teknik özellikleri resmiyet kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-17 21:00:23
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarındaki gücünü yavaş yavaş yeniden kazanmaya çalışan Motorola’nın Moto E20 modeline ait tüm teknik özellikler resmiyet kazandı.

Motorola bu sene Moto G adını verdiği bir akıllı telefon serisini piyasaya sürmüştü. Ardından geçtiğimiz günlerde amiral gemisi olarak adlandırdığı Motorola Edge serisiyle kullanıcıların karşısına çıkan şirket şimdi de Moto E serisine yeni bir model ekleyecek.

Motorola Moto G50 5G 'in özellikleri ortaya çıktıMotorola Moto G50 5G 'in özellikleri ortaya çıktı

Son zamanlarda sıkılıkla sızıntılarla gündeme gelen şirket Moto E30 ve Moto E40 modelleriyle adından sıklıkla söz ettiriyor. Şirketin cihazlarına verdiği isimlere bakarak bu konuda Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’tan ilham aldığını söylemek yanlış olmaz. Tıpkı Samsung gibi Motorola’nın cihaz isimlerindeki sayı ne kadar küçükse özellikler o kadar düşük oluyor. Tamamen giriş seviyesi bir akıllı telefon modeli olan Moto E20 mütevazı özelliklere sahip olan sadece gündelik ihtiyaçlar için kullanılabilecek bir telefon olsa da fiyat etiketiyle öne çıkabilir gibi görünüyor. Cihazın fiyatı sadece 100 Euro.

Moto E20 teknik özellikleri

HD + çözünürlüklü, 6.5 inç ekran boyutuna sahip olan Moto E20, LCD ekran ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. Cihaz fiyatından da tahmin edebileceğiniz üzere 60 Hz ekran yenileme hızına sahip. Piyasadaki çoğu giriş seviyesi modelde olduğu Moto E20 modeli de ekranında su damlası çentiği ile geliyor. Cihazın tasarımında oldukça kalın yan çerçeveler ve kalın bir tabana yer verildiği de dikkatlerden kaçmıyor.  

Motorola Moto G50 5G 'in özellikleri ortaya çıktı

Arka panelinde ikili kamera kurulumuna sahip olan Moto E20’nin 13 MP ana kamerasına 2 MP derinlik sensörü eşlik ediyor. Düşük ışık için LED flaş desteğine de sahip olan cihaz da flaş kameraların altında konumlandırılmış. Elbette bu segmentte bir cihazdan düşük ışıkta yüksek performans beklenemeyiz.

Gücünü Unisoc T606 yonga setinden alan Moto E20’nin işlemcisi 1,6 GHz olan sekiz çekirdekli bir işlemcidir. 2GB RAM ve 32GB dahili depolama ile gelen Moto E20, micro SD kart desteğine de sahip. Cihazda kullanılan RAM seviyesi düşük olduğundan Moto E20 kutusundan Android 11 Go sürümüyle çıkıyor.

4,000mAh batarya ev sahipliği yapan Moto E20 10W’luk hızlı şarj desteğine sahip. USB-C portune sahip olan Moto E20 ayrıca IP52 sertifikası ile su sıçramalarına karşı koruma sunuyor.

Şimdilik sadece Mavi ve Gri renk seçenekleriyle satışa sunulacağı bilinen cihaz sadece Avrupa pazarında piyasaya sürülecek. Cihazın çıkış tarihi ise henüz belli değil. Şirketin bu konuda önümüzdeki günlerde açıklama yapması bekleniyor.

 


Motorola Moto G50 5G'nin tanıtımı yapıldıMotorola Moto G50 5G'nin tanıtımı yapıldı
Motorola Edge 20 serisi arasındaki farklarMotorola Edge 20 serisi arasındaki farklar

PAYLAŞ