Motorola Capri'nin bazı özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Motorola Capri'nin bazı özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-19 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasında başarılı bir noktada yer alan Motorola'nın gelecek dönem içerisinde piyasaya sürmeye hazırlandığı akıllı cep telefon modeli Motorola Capri'nin detayları netlik kazandı. Söz konusu cihazın bir de Plus versiyonu üretilecek. XT-2127 model numaralı Motorola akıllı cep telefon, ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından onay aldı ve bu da cihazın yakın zaman içerisinde piyasaya çıkacağını gösteriyor. Motorola markalı Capri kod adına sahip olan söz konusu bu akıllı telefonun, 4G LTE, çift bantlı Wi-Fi, Bluetooth ve NFC desteği de olacak.

Daha önce, Motorola Capri'nin Snapdragon 460 ve HD+ çözünürlüğü (720 x 1600 piksel) destekleyen bir su damlası formunda çentikli bir ekran ile donatılacağı bildirildi. Boyutları henüz bilinmeyen bu akıllı cep telefonun, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile beraber geleceği düşünülüyor. 

Motorola Razr 2020 5G'nin çıkış tarihi belli olduMotorola Razr 2020 5G'nin çıkış tarihi belli oldu

Plus modeli de üretilecek

Motorola Capri'nin 8MP çözünürlük özelliğine sahip olan selfie kamerası ile geleceği dile getirilirken, cihazın arka kısmında ise 48MP, 8MP, 2MP ve 2MP görüntü sensörleri olan dörtlü kamera sistemi olacağı düşünülüyor. Motorola'nın bu yeni serisinde aynı zamanda 13 megapiksel selfie kameralı ve 90 Hz ekrana sahip olan Motorola Capri Plus modelinin de olacağı hakkında çeşitli söylentiler vardır.  

Söz konusu bu Motorola akıllı telefonun da ana kamerası 64MP, 13MP, 2MP ve 2MP çözünürlük özelliğine sahip görüntü sensörler yer alacak ve 4/6GB RAM ve 64/128GB dahili depolama birimi gibi ekstra yetenekleri bulunacak. Motorola Capri ve Capri Plus'ın 2021'in ilk çeyreğinde resmi olarak tanıtılacağı düşünülüyor. 


Motorola Moto G9 özellikleri ve fiyatıMotorola Moto G9 özellikleri ve fiyatı
Tanıtımı yapılan katlanabilir Motorola Razr 5G özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan katlanabilir Motorola Razr 5G özellikleri ve fiyatı
Motorola Moto G 5G canlı görüntülendiMotorola Moto G 5G canlı görüntülendi

PAYLAŞ