Motorola Android Tablet Çıkarmaya Hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Motorola Android Tablet Çıkarmaya Hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-09 17:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Elektronik piyasanın bir zamanlarda üst konumlarda bulunan markalarından birisi olan Motorola, beş yıl aradan sonra tekrardan piyasaya Android işletim sistemine sahip bir tablet ile giriş yapabilir. Android Police kaynaklı habere göre 9 yada 10 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak olan bu tablet lüks bir görünüme ve hissiyata sahip olacağı ifade ediliyor. Haber kaynaklı site ayrıca yukarıda göreceğiniz tablet'e dair bir fotoğrafta yayınladı. Fotoğraf bu tablet hakkında herhangi bir detay vermez iken, tabletin Motorola'nın ana şirketi olan Lenovo tarafından çıkarılan Yoga Book ile sunulan bir çoklu görev işlevinin farklı bir versiyonunu barındıracağı söyleniyor.

Bu özelliğe sahip olarak gelecek olan bu tablet 'üretkenlik modu' isimli bir yeteneği sayesinde uygulamaların yan yana açılmasına izin verecek. Hali hazırda çalışır olan uygulamalar ise ekran altında navigasyon butonlarının yanında siyah şerit üzerinde gösterilecek. Bu işlem sonrasında dock'a dönüşecek ve ekran alanının sağladığı bu avantajdan yararlanmak için şirket güzel bir yol izlemiş diyebiliriz. Tablet piyasasında güçlü rakiplerin ardından Motorola'da bir süre sonra bu alana giriş yapacak ve Apple'ın en uygun fiyatlı 1599 TL iPad modelinden sonra Android tarafında ilgi çekici bir tablet çıkarmak gerekli olacaktır.

Tablet pazarında bazı noktalar büyüme gerçekleştirirken, IDC raporlarına göre iPad Pro gibi çıkarılabilir tabletler, geleneksek tabletlerin popülarite kaybetmesine olanak sağlayacak. Büyük ekran ve üretkenlik işlevi noktasında lüks görünüme sahip olacak Motorola'nın bu yeni tableti pazarda iyi bir yer almayı hedefliyor. Lenovo henüz Android tablet pazarını terk etmediğinden ötürü Motorola'nın tasarım anlayışı ile gelen bu yeteneklerin ne kadar ilgi çekici olduğunu göreceğiz.





PAYLAŞ