Motorola 5.000 mAh pil kapasiteli Moto G8 Power için geri sayım başladı - Haberler - indir.com

Motorola 5.000 mAh pil kapasiteli Moto G8 Power için geri sayım başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-17 13:59:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonu üreticisi Motorola, adım adım yeni akıllı cep telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Konu ile ilgili elde edilen bilgilere göre Moto G8 Power adlı akıllı cep telefonu son derece yüksek batarya özelliği ile karşımıza çıkıyor. Motorola şirketi geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde Motorola şirketi, Moto G8 Plus ve Moto G8 Play adlı akıllı cep telefonlarını tüketicinin beğenisine sunmuştu. Konu ile ilgili elde edilen bilgilere göre şimdi serinin yeni üyesinin tanıtımı gerçekleşiyor. 

Cihaz, güçlü pil kapasitesi ile geliyor

Yakın zamanda hayatımıza dahil olacak olan Moto G8 Power, Amerikan sertifika ajansı FCC'nin veritabanında, XT2041-4 model numarası ile beraber ortaya çıktı. Konu ile ilgili elde edilen kaynaklar, Moto G8 Power adlı cihazın 5000 mAh batarya ve 157.9 x 75.8 mm. boyutunda olacağını gösteriyor. Bunu yanı sıra aynı zamanda cihazın 6.2 veya 6.3 inçlik ekran özelliği ile karşımıza çıkacak.

10x yakınlaştırma yapabilen Motorola One Zoom özellikleri ve fiyatı10x yakınlaştırma yapabilen Motorola One Zoom özellikleri ve fiyatı

FCC veritabanı üzerine kurulan cihazla ilgili henüz farklı bir bilgi yer almazken, sızıntı şeklinde karşımıza çıkan diğer bilgilere baktığımızda söz konusu cihazın Snapdragon 665 yonga seti ve Android 10 işletim sistemi ile karşımıza çıkacak. Ya bu ay içerisinde ya da gelecek ay içerisinde tüketiciye sunulması beklenen Moto G8 Power adlı cihazın fiyat etiketinin de ne olacağı hakkında henüz kesin bir bilgi yoktur. Cihazın oldukça güçlü donanımsal özellikler üzerine kurulan Moto G8 Power adlı akıllı cihaz her şeyden önce özellikle güçlü batarya özelliği ile karşımıza çıkacak. 

 


Google değişikliği açıkladı! Arama motoru optimizasyonu teknikleri nasıl değiştirilecek?Google değişikliği açıkladı! Arama motoru optimizasyonu teknikleri nasıl değiştirilecek?
Google, doktorlar için özel arama motoru kurabilirGoogle, doktorlar için özel arama motoru kurabilir
Türkiye'nin arama motorlarını kullanma oranı şaşırtıcıTürkiye'nin arama motorlarını kullanma oranı şaşırtıcı

PAYLAŞ