Motorola, 2020'de premium akıllı telefon pazarına geri dönüyor - Haberler - indir.com

Motorola, 2020'de premium akıllı telefon pazarına geri dönüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-05 11:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Üst seviye akıllı telefon pazarı olan katlanabilir kategorisine yeni üyeleri görmeye başlıyoruz. Dönemin popüler markalarından olan Motorola, söz konusu Premium pazara girmeye hazırlanıyor. Katlanabilir model Razr ile hızlı bir geri dönüş yapan şirket, Premium amiral gemisi modellerini de sunmayı hedefliyor. Motorola daha çok bütçe dostu ve uygun fiyatlı segmente uygun telefonları sunduğu biliniyor. Ancak uzun yıllar sonra Premium akıllı telefonları arasında dahil olmak istediklerini açıkladı. Şirket bu noktada Qualcomm’un Summit etkinliği kapsamında amiral gemisi cihazlar için duyurmuş olduğu Snapdragon 865 işlemcisi ile beraber üst seviye akıllı telefon yönelimini kesinleştirmiş oldu.

Motorola, 2020’de Premium Pazara Dahil Olacak

Motorola'nın Yeni Amiral Gemisi Ortaya ÇıktıMotorola'nın Yeni Amiral Gemisi Ortaya Çıktı

Motorola başkanı Sergio Buniac, Summit etkinliğinde şu sözleri dile getirdi, "Motorola, 2020'de genişletilmiş 5G çözüm yelpazesiyle, 5G dönemini sürdürmeye devam edecek. Yüksek performanslı Snapdragon 765 ve 865 Mobil Platformları, birinci sınıf amiral gemisi alanındaki konumumuzu yeniden canlandıracak" Eski Amerikan markasının sahibi olarak gözüken Lenovo, son dönemde popüler olan MOto G serisi akıllı telefonlar ile beraber bütçe dostu bir donanım sunmayı başarıyor. Ayrıca nostalji modelleri canlandıran katlanabilir Motorola Razr modeli yüksek fiyatlı bir akıllı telefon modeli olmasına karşılık sunmuş olduğu özellikler ile de rakiplerinin arkasında kalıyor.

Android’in ilk dönemlerde daha çok popüler olan Motorola, Premium pazara tekrardan girerek kendisini göstermeyi hedefliyor. Özellikle bu pazarda uygun fiyatlı amiral gemisi modeller ile öne çıkan OnePlus ve Xiaomi gibi Çinli şirketler ile mücadele içerisinde olacak. Ancak yine de Lenovo tarafında da nelerin planlandığını 2020 yılında göreceğiz. Motorola amiral gemisi modellerinde yüksek bir ihtimalle Snapdragon 865 işlemcisine yer verecek. Motorola’nın yeni bir seriyle mi yoksa Moto Z ailesinin devamı olarak mı geleceği henüz belli olmuş değil.


Motorola One Zoom'un teknik özellikleri sızdıMotorola One Zoom'un teknik özellikleri sızdı
10x yakınlaştırma yapabilen Motorola One Zoom özellikleri ve fiyatı10x yakınlaştırma yapabilen Motorola One Zoom özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ