Motorla Razr'ın sipariş tarihi resmi olarak açıklandı - Haberler - indir.com

Motorla Razr'ın sipariş tarihi resmi olarak açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-01 08:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Motorola tarafından geride bıraktığımız yılın Kasım ayı içerisinde tanıtımını gerçekleştirdiği katlanabilir akıllı cep telefonu Motorola Razr 2019 adlı cihazı, sonunda piyasada yerini alıyor. Söz konusu akıllı cep telefonu 6 Şubat tarihinde raflarda yerini alacak. Motorola'nın katlanabilir akıllı cep telefonu modeli Motorola Razr 2019 adlı cihazın geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde ön sipariş için hazırlık yapılması bekleniyor. Fakat şirket yüksek talep yapılması nedeniyle ön sipariş tarihini ileri çekmişti. Konu ile ilgili ortaya atılan bilgilere göre söz konusu akıllı cep telefonu artık satışa hazır durumda. 

 

Motorola Razr v4'ten İlk Görüntüler GeldiMotorola Razr v4'ten İlk Görüntüler Geldi

Motorola Razr 2019 satışa hazır

Geçtiğimiz yıl içerisinde üretime yapılan Motorola Razr 2019 adlı akıllı akıllı cep telefonu için ön siparişler 26 Ocak tarihi itibariyle ABD'de başladı. Diğer yerlerde ise ne zaman sunulacağına dair henüz bir açıklama yapılmış değildir. Motorola Razr 2019 ön sipariş yapanlar için gönderilmeye başlanırken, 6 Şubat tarihi itibariyle de mağazalarda satışa sunulacak. Şirketin söz konusu akıllı cep telefonu ile ilgili açıklaması ise şu şekilde; "26 Ocak tarihinde Verizon, Walmart ve motorola.com'da satışa çıkan Motorola Razr'ı 6 Şubat'tan itibaren de mağazalarda satışa sunacağımız için heyecanlıyız."

Dikey olarak katlanma özelliğine sahip olan Motorola Razr 2019, tasarımı ile teknoloji dünyasına meraklı olan birçok kış tarafından beğeni topladı. Cihaz en yeni amiral gemisi nitelikli akıllı cihazların donanımsal özelliklerine sahip olmasa da, şirket bu cihazın tasarım yönünü donanım özelliklerine göre ön planda tuttuğunu gösterdiğini belirtiyor. 1.500 dolar fiyat etiketi ile beraber satışa sunulacak olan Motorola Razr 2019'un ne denli başarılı olacağı ve sorunsuz bir katlanabilir akıllı cep telefonu olduğu ise gelecek süreçte ortaya çıkacak. 

Motorola Razr 2019 özellikleri

Dikey katlanma özelliğine sahip olan Motorola Rarz 2019'un ekran kısmında 6.6 inç boyutunda ve 21:9 oranında bir ekran karşımıza çıkıyor. Katlanma özelliğine sahip olan yeni telefonunda OLED ekran kullanmayı tercih eden şirket, tüketicilere 2142 x 876 piksel çözünürlük sunacak. Bu zamanda kadar üretilen diğer katlanabilir ekranlı akıllı cihazların aksine Motorola Razr 2019 dikey olarak katlanıyor. Bununla beraber kullanıcılar dikey şekilde katlanan ekranın kapalı halinde de ekranı kullanabiliyorlar.Bu ekran ise 2.7 inç boyutunda olup GOLED yapısına sahiptir.Bu i,kinci ekranın çözünürlük özelliği 600 x 800 piksel olarak tasarlandı. 

Cihazın tasarımı ile dikkat çeken özelliklerden bir diğeri ise menteşeler. Tasarım esnasında telefonun menteşeleri tamamen gizlenmiş olup bu sayede dış ortamdan cihazın menteşelerine erişim sağlanmıyor. Menteşelerin gizlenmesi cihazın su ve toza karşı da dayanıklı olmasını sağlar. Motorola'nın katlanma özelliğine sahip olan akıllı cep telefonu 2.2 GHz'lik Snapdragon 720 işlemci sisteminden güç alıyor. Bununla beraber cihaz 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı de güçlendirildi. Cihazın eksi yanlarından biri microSD yuvasına sahip olmamasıdır. Bu özelliklere ek olarak 15 watt TurboPower hızlı şarj özelliğine sahip olan 2.510 mAh batarya da cihaza eşlik ediyor. 

 

 


Motorola Razr’ın fiyatı belli olduMotorola Razr’ın fiyatı belli oldu

PAYLAŞ