Motorla Edge'nin fiyatı açıklandı - Haberler - indir.com

Motorla Edge'nin fiyatı açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-01 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Motorola, amiral gemisi Edge+'ın ardından şimdi de çok daha düşük özelliklere sahip olan Edge modelini piyasaya sürmek için adım adım hazırlık yapıyor. Şirket bu konuyla ilgili son olarak, özelliklerini güncellediği yeni telefonun fiyatı hakkında açıklama yaptı. Motorola, nisan ayı içerisinde Edge+ ile amiral gemisi akıllı telefon pazarına tekrar gireceği hakkında da açıklamalar yaptı. ABD'li şirket Edge+'ın yanınd premium özelliklere sahip olması beklenen standart versiyon Edge'nin de duyurusunu gerçekleştirdi. Edge+ geçtiğimiz aylarda satışa sunulsa da, kardeşi Edge henüz piyasaya sürülmedi.

Teknoloji şirketi Motorola, daha önceden özelliklerini açık 5G destekli orta ve üst seviye telefonu Motorola Edge'i bu yaz satışa sunmayı planlıyor. Şirket, söz konusu bu yeni akıllı telefonunun çıkış tarihi hakkında çok daha net bir açıklama yapmıyor olsa da, donanım tarafında bazr değişiklikler yapacağı dile getirildi. Söz konusu bu akıllı cihaz ilk duyurulduğunda, 4 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneğiyle geleceği açıklanmıştı. Fakat Motorola telefonun özelliklerini güncelleyerek 6 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla beraber kullanıcıların karşısında yerini alacak. Edge'in diğer teknik özelliklerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Yine de cihazın geçirmiş olduğu bir değişim, onu segmentindeki diğer rakiplerine göre daha da ön plana çıkıyor. 

Motorola Edge+, Motorola'nın ilk 108 MP'lik telefonu olabilir!Motorola Edge+, Motorola'nın ilk 108 MP'lik telefonu olabilir!

Motorola Edge, Snapdragon 765 işlemci, Full HD+ çözünürlüğe ve 90 Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç OLED ekran üzerine kurıulu olup kullanıcılara güçlü bir ekran sunuluyor. Cihaz, 4.500 mAh batarya ve dörtlü arka kamera modülüyle gelecek. Bu modül, 64 MP ana kamera, 16 MP ultra geniş açılı kamera, 16 MP makro kamera ve 8 MP telefoto kamerasını içeriyor. Selfie kamerası, Edge+'ta olduğu gibi yine ekranın sol üst kısmındaki delikte yer alıyor. Motorola'nın söz konusu bu yeni telefonu aynı zamanda microSD kart ile genişletebilir bir depolama, 3,5 mm kulaklık girişi ve 6 GHz altı 5G bağlantı desteği ile beraber kullanıcıların karşısına çıkıyor. Kablosuz şarj desteği de pakete dahil olabilirdi, fakat yoktur. 

Motorola, Edge'in yaz aylarında 700 dolardan satışa sunulacağını açıkladı. Telefonun amiral gemisi abisi Edge+ ise 1000 dolardan piyasaya sürülmüştü. Motorola, Edge için kesin bir tarih vermedi, ancak yakın gelecekte satışa sunulacağı kesinleşti.

Motorola Edge teknik özellikleri

90 Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç OLED ekran üzerine kurulan Motorola Edge+, Qualcomm Snapdragon 765 işlemci sistemi üzerine kurulu olup 6 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahiptir. Bu depolama alanı MicroSD kart ile destekleniyor. Cihazın arka kamera modülünde, 64 MP ana kamera + 16 MP ultra geniş açılı + 16 MP makro + 8 MP telefoto ve ön kamera modülünde ise 25 MP'lik bir sistem yer alıyor. Cihazın bağlantı kısmında ise 5G, 3.5mm jak özellikleri vardır. 4.500 mAh batarya kapasitesine sahip olan Motorola Edge+ Android 10 işletim sistemi ile kutusundan çıkıyor. -


Motorola Edge Plus'ın basın görselleri ortaya çıktıMotorola Edge Plus'ın basın görselleri ortaya çıktı
Motorola Edge Plus tanıtım tarihi için beklenen müjde geldiMotorola Edge Plus tanıtım tarihi için beklenen müjde geldi
Resmi olarak tanıtılan Motorola Edge Plus özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Motorola Edge Plus özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ