Motor Yarışı Oyunu Trials Frontier (Video) - Haberler - indir.com

Motor Yarışı Oyunu Trials Frontier (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Bol aksiyon ve adrenalin içeren oynanışıyla dikkatimizi çeken Trials Frontier, çamura bulanmış motorlardan dilediğinizi seçerek katılacağınız yarışlarda birinci olmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir motor yarışı oyunudur.

Yarış oyunlarını seven oyuncular için Ubisoft tarafından geliştirilerek iOS sistemine sahip cihazlarda oynanabilen Trials Frontier'de, başlangıçta seçeceğiniz çamurlu ve tozlu motorlardan birisini kontrol ederek karşınıza çıkan engellerin üzerinden atlayacak, çeşitli akrobatik hareketleri yaparak katılacağınız yarışlarda birinci olmak için mücadele edeceksiniz.

Trials Frontier

Son derece çılgın bir yarış tecrübesine katılacağınız oyunda özel olarak tasarlanmış pistlerde yarışarak elde ettiğiniz başarılar ile motorunuzu güçlendirebileceğiniz gibi çeşitli aksesuarlar ile de motorunuzu modifiye edebilirsiniz.

50 saatten fazla oynanışıyla adeta bağımlısı olacağınız oyunda çölleri, şehirleri ve dağları keşfedebileceğiniz gibi dünyanın çeşitli bölgelerinde 200'den fazla zorlu yarışa dahil olabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazınızda oynayabileceğiniz Trials Frontier oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve oyun için yayınlanan Trials Frontier Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ