Motocross Challenge Android Yayınlandı - Haberler - indir.com

Motocross Challenge Android Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

MotoCross tutkunlarının adeta bağımlısı olacağı ve HD oyun grafiklerine sahip olan 'Motocross Challenge' diğer adı ile MXGP, Android cihaz kullanıcıları için Google Play platformunda yerini aldı.

Timuz tarafından geliştirilen ve son derece kaliteli bir oynanabilirlik sunan Motocross Challenge, yarış oyunlarını seven oyuncular için bugün itibari ile tamamen ücretsiz olarak Android kullanıcılarına sunuldu. Zamana karşı yarış, Rakibe karşı yarış ve Gösteri modu ile toplam 3 farklı modda oynayabileceğiniz oyunda karakterinizi kendiniz seçebilir ve ayrıca başarılarınızı elde ettikçe motorunuzu güçlendirebilirsiniz.

Dokunmatik ekran desteği sayesinde oyun kontrollerinin son derece kolay olduğu Motocross Challenge'da motorunuz ile ilerlerken karşınıza çıkan engelleri aşmanız ve sizi bekleyen tehlikelerden korunmanız gerekiyor. Ayrıca oyuncuların motorları ile gösteri hareketlerini de yapabilecekleri bu oyunu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ücretsiz bir şekilde Android sistemine sahip cihazınıza indirebileceğiniz gibi oyuna ait tanıtıcı videoyu da bulabilirsiniz.




Motocross Challenge - Android HD - Oyun Görüntüleri


PAYLAŞ