Moto G8 Power Lite görüntüleri sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Moto G8 Power Lite görüntüleri sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-05 19:31:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı cihaz üreticisi Motorola, geçtiğimiz ay içerisinde G8 Power modelinin duyurusunu gerçekleştirmişti. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan render görüntüleri ise G8 modelinin Lite versiyonunun da yolda olduğunu gösteriyor. Teknoloji şirketi Motorola geçtiğimiz ay içerisinde Snapdragon 655 yonga seti, 6.4 inç ekran ve 5.000 mAh bataryaya sahip bir G8'in yeni versiyonu olan G8 Power modelinin duyurusunu gerçekleştirmişti. Konuyla ilgili söylentiler ise bu akıllı cep telefonun bir Lite versiyonu olacağı yönündedir. Konuyla ilgili ortaya çıkan Render görüntüleri ise söz konusu iddiaları doğrular niteliktedir. 

G8 Power Lite geliyor

MediaTek Helio P35 yonga seti ile geleceği düşünülen Motorola G8 Power Lite modeline ait olduğu iddia edilen render görüntüleri üzerinden değerlendirme yapmak gerekirse söz konusu akıllı telefonun dört arka kameralı G8 Power modeline göre üçlü kamera sisteminde sahip olacağını görmek mümkündür. Bununla beraber aynı zamanda cihazın çene kısmı diğerine göre daha kalın bir şekilde tasarlanacak. 

Motorola 5.000 mAh pil kapasiteli Moto G8 Power için geri sayım başladıMotorola 5.000 mAh pil kapasiteli Moto G8 Power için geri sayım başladı

Delikli bir ekran üzerine kurulacak olan Moto G8 Power Lite'ın parmak izi okuyucu özelliği cihazın arka kısmında yer alacak. Konuyla ilgili daha önceki söylentilere göre Moto G8 Power Lite, MediaTek Helio P35 yonga setine sahip olacak ve aynı zamanda bu cihaz 5.000 mAh pil kapasitesi ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Hem tasarımı hem de özellikleriyle beğeni toplayacağı düşünülen bu cihazın tanıtımının ne zaman yapılacağı ve fiyatının ne olacağı hakkında henüz kesin bir bilgi söz konusu değildir. Cihazın yakın zaman içerisinde tanıtımının yapılması bekleniyor. 



PAYLAŞ