Moto G7 Serisindeki Yeni Modellerin Görselleri Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Moto G7 Serisindeki Yeni Modellerin Görselleri Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-18 16:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Motorola'nın yeni akıllı telefon serisi olan Moto G7'nin nasıl gözüktüğünü geçtiğimiz yılın sonlarına doğru çıkmış olan CAD çizimlerine dayanan tasarımlarda görmeyi başarmıştık. Fakat ortaya, Moto G7 serisinde bulunan tüm cihazların resmi görselleri çıktı. İşte o cihazlar ve görselleri

Moto G7 Serisindeki Cihazların Görselleri Ortaya Çıktı

Öncelikle G7 Play modeli, daha sonra G7 Power ve G7 modelinin görselleri ortaya çıktıktan sonra, G7 Plus modelininde resmi görseli ortaya çıktı. G7 Play ve G7 Power'ın ikisi de ekranın üst tarafında geniş bir çentik bulundururken, ekranın hemen alt tarafında ise Motorola yazısı ve arka tarafında Motorola markalı parmak izi okuyucusuna sahip. Ayrıca bu okuyucunun bir adette kamera bulunuyor. G7 ve G7 Plus modellerinde ise çok daha küçük su damlası şeklinde bir çentik ve iki adet arka kamera sistemi bulunuyor. Bu modellerde ise arka kısımda Motorola markalı parmak izi okuyucusu bulunuyor.

Yeni Motorola Moto Z3 Play Modeli TanıtıldıYeni Motorola Moto Z3 Play Modeli Tanıtıldı

Teknik özellikleri konusunda ise cihazlar daha çok orta seviyeye hitap ediyor. Moto G serisi olduğu için de cihazların orta seviye akıllı telefon olarak gelmelerini beklemek hiç de yanlış olmayacaktır. Moto G7 modeli, Snapdragon 632 işlemcisinden gücünü alacak. Moto G7 Power ise gücünü Snapdragon 625 işlemcisinden alacak. Ayrıca Moto G7 Power modeli işlemcisinin yanında 5.000 mAh'lık bir batarya seçeneği ile karşımıza çıkabilir. Moto G7 ve G7 Plus modelleri ise Snapdragon 632 işlemcisi ile beraber pazara giriş yapabilir. 

Motorola'nın G serisi akıllı telefonlarına bakıldığında uygun fiyatlı akıllı telefonlar olduğunu anlıyoruz. Bu cihazlar yazılım, fiyatlandırma ve tasarım konusunda sağlam özellikler sunuyor. Elde edilen bazı verilere göre G7 Play 170 dolarlık oldukça uygun bir fiyat etiketine sahip olacak. G7 Power modeli ise 238 dolardan satılacak. Fakat yine de tam olarak emin değiliz. Ayrıca şirket G7 serisinin ne zaman duyuracağını da belirtmedi. Yani bu cihazların tam olarak ne zaman tanıtılacağı belli değil. Fakat G6 serisi geçtiğimiz yıl Mayıs ayında ortaya çıkmıştı. Bu seri içinde birkaç ay beklememiz gerekecek. Cihaz ile ilgili daha fazla bilgiler için bizi takip etmeyi unutmayın.


Yeni Motorola One Çentik ve Çift Kamerayla GeliyorYeni Motorola One Çentik ve Çift Kamerayla Geliyor
Motorola'dan iki yeni model geliyor!Motorola'dan iki yeni model geliyor!
Motorola One'ın işte tüm özellikleri!Motorola One'ın işte tüm özellikleri!

PAYLAŞ