Moto G7 Özellikleri Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Moto G7 Özellikleri Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 11:31:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarında Moto G5 serisi ile beraber modüler tasarım anlayışına geçiş yapan Motorola, beklediği ilgiyi görememiş ve rakiplerinin bir hayli arkasında kalmıştı. Ancak her üreticide olduğu gibi Motorola’da yeni nesil akıllı telefonu için hazırlıklara başladı. Son olarak 2018’in başlarında görmüş olduğumuz Moto G6 serisinin yerini alması beklenilen Motorola Moto G7 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Bir dönem marka Razr modelleri ile piyasada oldukça ses getirmişti. Ancak şu sıralar bir hayli sessiz olan ve gündemde bulunmayan Motorola yeni yıl ile beraber şirketin popüler serisi Moto G modellerine yönelik yeni bir versiyonu kullanıcılarına sunacak.

Motorola Moto G7 Özellikleri Gözüktü

5G Desteği ile Moto Z3 duyuruldu!5G Desteği ile Moto Z3 duyuruldu!

Akıllı telefonların resmi çıkış yapacağını onaylayan kuruluş olan FFC sertifika şirketi tarafından Moto G7 onaylandı ve aynı zaman cihaza dair özellikler de ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde ilk olarak tasarımı hakkında bilgileri sızan bu model su damlası bir çentik anlayışını kullanması bekleniyor. Sertifikaları gözüken yeni Moto G7 serisinin XR1952-2 ve XT1965-3 model numaralarına sahip olması bekleniyor. İddialara göre cihazın Snapdragon 660 işlemci modelini kullanması bekleniyor. Bu durum ile beraber cihazın tam bir amiral gemisi değil ancak üst segment bir model olması bekleniyor. Diğer yandan 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama birimini bu modelde göreceğiz.

Arka yüzeyde çift kamera sistemine sahip olacak modelde parmak izi sensörü de bulunacak. Moto G7’de ayrıca 3000 mAh’lik bir pil göreceğiz. Ekran tarafına gelecek olursak cihazda 6 inçlik büyüklüğe sahip Full HD+ çözünürlüklü bir panel göreceğiz. Moto G6 serisine göre sahip olduğu çentikli alan ile daha şık bir model olacak Moto G7 cihazında Android 9 Pie işletim sistemini göreceğiz.


Snapdragon 625'li Motorola One, GeekBench'te Ortaya ÇıktıSnapdragon 625'li Motorola One, GeekBench'te Ortaya Çıktı
Motorola Telefon Fiyatlarında Dev İndirime GittiMotorola Telefon Fiyatlarında Dev İndirime Gitti

PAYLAŞ