Moto G Stylus 2021 özellikleri hakkında ilk sızıntılar - Haberler - indir.com

Moto G Stylus 2021 özellikleri hakkında ilk sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-10 16:30:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Note serisinde sunduğu kalem gibi Moto G Stylus'da kullanıcılar için kalem deneyimi sunuyor. Hatta öyle ki Motorola'nın ilk kalem desteği sunan akıllı cep telefon modeli olan bu cihaz kamera konusunda da iddialıydı. Evan Blass'in Voice tarafından yayımladığı yazıya göre Moto G Stylus 2021 detayları nihayet gün yüzüne çıktı. 

Üretici şirket Motorola'nın dahili kalem ile satışa sunduğu ilk telefon olma özelliğine sahip olan G Stylus, Moto Note uygulaması sayesinde kalemi çıkardığınızda ekranda çeşitli kısayollar gösteriliyordu. Kullanıcılar bu kısayollar sayesinde deneyimini daha da geliştirebilirler.

Resmi olarak tanıtılan Moto G 5G Plus özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Moto G 5G Plus özellikleri ve fiyatı

Moto G Stylus 2021 hakkında ortaya çıkanlar

Moto G Stylus 2021 aktarıldığı kadarıyla 6.81 inç, 1080 x 2400 ekran üzerine kurulu olup (mevcut 1080 x 2300, 6.4 inç ekrana kıyasla) önceki modelden daha büyük bir tasarımla karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda Snapdragon 675'e sahip olacak olan telefonda, 4 GB RAM ve 128 GB depolama seçenekleri bulunuyor. 

Geçtiğimiz yılki G Stylus adlı cihazda parmak izi okuyucu cihazın arka tarafından değil yan tarafında yer alacak. Görünüşe göre, dörtlü kamera kurulumuna sahip olan bu cihazda, ekranın sol üst köşesinde 16 Megapiksel bir ön kamera yer alıyor. Bunlara ek olarak ise ana kamera tarafında söz konusu akıllı cep telefonda 48 Megapiksel, 8 Megapiksel ultra geniş, 2 Megapiksel makro ve derinlik kameraları yerini alacak. Markanın bir önceki modeli ile aynı kalacağı dile getirilen bataryanın ise 4.000 mAh olacağı dile getirildi. Telefonda NFC özelliği yok ve kutudan çıktığı gibi Android 10 ile birlikte çıkıyor. 


Motorola Moto G9 özellikleri ve fiyatıMotorola Moto G9 özellikleri ve fiyatı
Motorola Moto G 5G canlı görüntülendiMotorola Moto G 5G canlı görüntülendi
Lenovo, Moto G9 Play benzeri K12 Note cihazını duyurduLenovo, Moto G9 Play benzeri K12 Note cihazını duyurdu

PAYLAŞ