Moto G Play özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Moto G Play özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-21 14:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerde ardı ardına akıllı telefon modelleriyle gündeme gelen Motorola’nın yeni telefonu Moto G Play'den ilk bilgiler geldi. Google Play Console listelerinde görüntülendi.

Bir döneme damgasını vuran telefon üreticilerinden olan Motorola, son bir buçuk senedir eski günlerine dönmek için hızla çalışıyor. Yeni telefon modelleriyle de adından sıkla söz ettirmeyi başaran şirketin Moto G Play (2021) adında yeni bir model üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. TTechnical isimli bir Twitter hesabında yapılan paylaşıma göre, Motorola'nın yeni akıllı telefonu Google Play Console’da listelendi.

Motorola RAZR 2'nin ekran özellikleri ortaya çıktıMotorola RAZR 2'nin ekran özellikleri ortaya çıktı

Motorola Moto G Play (2021) özellikleri

Google Play Concole listesindeki bilgilere göre Moto G Play 6.5 inçlik bir ekrana sahip olacak. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 460 yonga setinden alacak olan cihaz 3 GB RAM desteğine sahip olacağı ortaya çıkan cihazın depolama kapasitesi henüz bilinmiyor. Giriş segmentinde yer alan Moto G Play (2021)’in uygun fiyatla piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Motorola Moto G 5G canlı görüntülendi

Tasarım açısından eski modellere benzediğini söyleyebileceğimiz cihaz kalın çerçeveli, damla çentikli bir ekrana sahip görünüyor. Cihazın yan tarafında ise kontrol tuşları bulunuyor. Ancak bu görselin telefonun tasarımını yansıttığına dair kesin bir bilgi olmadığının da altını çizmek gerek. Dolayısıyla cihaz piyasaya sürülürken tasarımında değişiklikler olabilir. Tabi bu cihaz hakkında çıkan bilgileri Motorola’nın henüz doğrulamadığını da belirtmek gerek. Moto G Play 2021 modelinin piyasaya sürülüp sürülmeyeceğini önümüzdeki sene göreceğiz. Motorola hakkındaki yeni gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz


Motorolo Noi özellikleri sızdırıldıMotorolo Noi özellikleri sızdırıldı
Motorola Capri'nin bazı özellikleri sızdırıldıMotorola Capri'nin bazı özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ