Moto G 5G Plus, Android 11'e kavuşuyor - Haberler - indir.com

Moto G 5G Plus, Android 11'e kavuşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-29 15:31:01
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Android 11 güncellemeleri için ciddi bir çalışma yapan Motorola, telefonlarına güncellemeleri sunmaya başladı. Moto G 5G Plus için de 11. versiyon güncellemesi sunulacak.

Motorola’nın şu anda piyasadaki en güçlü modellerinden birisi olan Moto G 5G Plus, Android işletim sistemi için güncelleme almaya başladı. Geçtiğimiz aylar içerisinde Android 11 işletim sistemine yönelik bir dizi yenilik yapan şirket, pek çok modeli için güncellemeleri sunmaya başlamıştı. Android 11 deneyimini yaşayan ilk modeller Moto G Pro, Moto G8 ve G8 Power ile Moto Edge olurken bu modeller arasında Moto G 5G Plus’ın da dahil olacağı belirtildi. İlk olarak 2020 yılında piyasaya sunulan yeni model, aradan bir yıl geçmeden yeni bir güncelleme alacak. Brezilya’da başlatılan güncellemelerde kullanıcılar güncelleme kontrolü yaparak RPN31.Q4U-39-27-5 adlı yazılım ile yeni işletim sistemi deneyimine geçiş yapabiliyor. Mevcut güncelleme sadece Android güncellemesi içermediği gibi Şubat 2021 güvenlik yamaları da telefona otomatik olarak yükleniyor. 1 GB civarında olan güncelleme, kullanıcılara kademeli bir şekilde sunulacak. Brezilya bölgesinde yapılacak güncellemelerde kritik bir hata tespit edilmezse, tüm dünya genelindeki Moto G 5G Plus kullanıcıları için güncelleme gönderilecek.

Resmi olarak tanıtılan Moto G 5G Plus özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Moto G 5G Plus özellikleri ve fiyatı

Moto G 5G Plus Özellikleri Neler?

Piyasaya çıktığında oldukça ilgi gören Moto G 5G Plus ilk günden beri şirketin yüksek satış yapmasını sağladı. Cihazın özellikleri şöyle,

6.7 inç FHD+ ekran ve 90 Hz ekran yenileme hızı

6 GB’a kadar RAM

128 GB’a kadar dahili depolama alanı

5000 mAh bataryası ve 20W hızlı şarj

16 MP ve 8 MP çift ön kamera

48 MP ana kamera, 5 MP makro kamera, 8 MP ultra geniş açı kamera ve 2 MP derinlik sensörlü arka kameralar

Parmak izi tarayıcısı



PAYLAŞ