Moto E4 Plus Modeli Dev Bir Pile Sahip Olacak - Haberler - indir.com

Moto E4 Plus Modeli Dev Bir Pile Sahip Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-18 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Motorola'nın Moto serisine ait yeni üyeler hakkında ilk bilgiler internet ortamına sızmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde haberini de yaptığımız Moto Z2 Force modelinde 4000 mAh gibi büyük bir pil kapasitesinin olacağı düşünülüyordu. Şimdi ise diğer bir seri olan Moto E4 Plus hakkında yeni bir fotoğraf ve ilk bilgiler yavaş yavaş gözükmeye başladı. Sızan resimlere göre cihazın ön ve arka yüzeyi net bir şekilde gözükürken, Moto E4 Plus modeli kalın bir kasa tasarımı ile dikkat çekiyor. Bu kalınlığın sebebi ise cihazda 5000 mAh değerinde dev bir pilin bulunması diyebiliriz.

Sızan fotoğraflardan cihazın kalın olduğu anlaşılıyor ve buda büyük bir pil kapasitesi ile geleceğin göstergesi diyebiliriz. Ancak görsellerden cihazın teknik detaylarına dair herhangi başka bir bilgi çıkartmak oldukça zor. Cihazın arka yüzeyine baktığımızda herhangi bir kamera çıkıntısı bulunmuyor ve buda kameranın OIS desteği ile gelmeyeceği anlamına gelebilir. 3.5 mm kulaklık jak girişi cihazda bulunurken, alt yüzeyde ise microUSB girişi yer almakta. Arka tarafta bulunan cihaz kapağınında çıkarılabilir olması pilin değiştirilebilir olması anlamına geliyor.

2.5D Cam kaplamaya sahip olan model 5.2 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip ve ön kameranın yanında LED flaş gözükmekte. Yine alt bölümde fiziksel bir home butonu bulunuyor ve bu da cihazın parmak izi tarayıcısına sahip olarak gelmesi düşüncelerini akıllara getiriyor. Giriş seviyesi bir akıllı telefon olması beklenen bu modelde parmak izi tarayıcısı olması şaşırtıcı olacaktır. Lenovo alt yapısında bulunan Moto E4 Plus modelinin teknik detayları hakkında söyleyebileceklerimiz bu kadar. Cihazın fiyatı ve çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi şuan için bulunmuyor.

 





PAYLAŞ