Motive Edici Fitness Uygulaması; TEP - Haberler - indir.com

Motive Edici Fitness Uygulaması; TEP

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-01 18:00:00
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Uygulama

Akıllı telefonlara sahip olan herkes en az bir kere fitness uygulaması yüklemiştir. Bu uygulamalar genelde sadece kalori hesabı, kalp ritmi ölçme gibi özelliklere sahiptir ama Tep diğer fitness uygulamalarından ayrılıyor.

Geçmişte sanal bebek oyuncaklarının büyük bir popülerliği vardı. Tep uygulamasının da çıkış noktası sanal bebekler olmuş. Her fitness uygulamasında olduğu gibi Tep uygulaması da GPS teknolojisini kullanarak harita üzerinden ölçümler yapıyor. Buna bağlı olarak ortalama sürat, toplam geçen zaman ve alınan yol uygulamada gösteriliyor. Tep'i diğerlerinden ayıran ise harcanan enerjiye göre sanal paranın birikmesi. 

Tep

Yapılan egzersizlerde harcanan kalori hesaplanıyor ve ne kadar yorulursanız kazanacağınız sanal para o kadar artıyor. Bu para ile uygulamanın sanal evcil hayvanı olan küçük bir zürafa besleniyor. Uygulama ilk açıldığında küçük ve çelimsiz olan zürafa, yapacağınız aktivitelere bağlı olarak gelişip büyüyecek.

Spor yaparken motivasyon arayanlar için geliştirilen bu uygulama ile hem sporunuzu yapıp hemde evcil hayvanınızı besleyebilirsiniz. Uygulama Android, iOS ve Windows Phone için yayınlandı ve aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ