Moskova'da bir otele Yapay Zekalı Seks Robotu Geldi - Haberler - indir.com

Moskova'da bir otele Yapay Zekalı Seks Robotu Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-05 17:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Mayıs ayında Moskova'da açılan bir otel insanların dikkatini çekiyor. Rusya'nın ilk robot genelevine yapay zekalı yeni bir robot geldi. Müşterilerin yoğun gösterdiği Emma adındaki robot, gözlerini kıpırdatabiliyor, başını ve dudaklarını oynatabiliyor.

Moskova'da bir otele Yapay Zekalı Seks Robotu Geldi

Natasha, Sasha, Lolita, Alise ve Isilel adındaki bu seks robotları ile müşterilerine hizmet veren The Dolls Hotel Android işletim sistemine sahip yapay zeka destekli seks robotu Emma ile otel misafirlerine farklı bir deneyim yaşatabilecek. Sahip olduğu yapay zeka desteği sayesinde konuşmalarına uygun bir şekilde ağız hareketlerini kontrol eden, gözlerini kırpabilen ve başını oynatabilen Emma, 7 bin ruble ile kiralanabiliyor. Müşteriler tarafından bu yapay zeka destekli seks robotuna oldukça fazla ilgi gösteriliyor.

Hatta bu robot şimdiye kadar 1000'den fazla kişiye hizmet vermiş. Dolls Hotel'in kurucusu Dmitriy Aleksandrov, "İhtiyaç ve tercihleri inceledik, başlıca talep yapay zekalı bir robottu." dedi. Bu konuda Rus girişimci, otelin Rusya'daki insanların cinsel yaşamlarını daha da iyileştirmeleri için normalinden güvenli bir seçenek olduğunu da dile getirdi. Oldukça ilginç bir otel olan Dolls Hotel, müşterilerine 100 dolar karşılığında Emma isimli yapay zeka destekli seks robotunu kiralayabiliyor. Bu konuda Emma, otelin müşterileri tarafından oldukça beğenilmiş. Hatta kısa bir zaman içerisinde 1000'i aşkın hizmet vermiş.





PAYLAŞ