Mortal Kombat X Android için Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Mortal Kombat X Android için Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-23 17:53:45
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Oyun

Mobil platformda ilk olarak iOS cihazlarda boy gösteren Mortal Kombat serisinin yeni oyunu Mortal Kombat X'in Android versiyonu yayınladı. Oyun dünyasının vazgeçilmezleri arasında bulunan Mortal Kombat X, Android cihazları için Google Play'de yerini aldı.

Dövüş oyunları kategorisinin efsaneleşen oyunu Mortal Kombat X ilk olarak 1992 yılında konsollar ve PC'lerde çıkış yapmıştı. Oyun geliştiricisi Warner Bros bu kategorilerde elde ettiği başarısını mobil platformlara taşıma kararı almış ve Mortal Kombat X ilk mobil versiyonu ile iOS cihazlarda yerini almıştı. Hemen ardından Android cihazlar için çalışmalara başlayan firma bir iki hafta içinde ise Android versiyonu oyun severler ile buluşturdu.

Mortal Kombat X

Tasarımı, grafikleri ve oyun dinamikleri ile üstün bir yapıya sahip oyun, dokunmatik ekranlar için geliştirilen kontrol sistemi ile mobil cihazlara uygun eşsiz bir deneyim sunuyor. 3'er kişiden oluşan 3 grubun bulunduğu oyunda gruplar birbirlerine karşı üstünlük yarışı için çeşitli dövüş teknikleri ve en iyi kart oynama teknikleri kullanıyorlar.

Şimdilik sınırlı bölgelerde kullanıma açılan Mortal Kombat X'in Android versiyonu ücretsiz olarak Google Play Store'da yayınlandı. Mortal Kombat X'in iOS ve Android versiyonlarını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.





PAYLAŞ