Mortal Kombat 11 Uzun Kombolar İçerecek - Haberler - indir.com

Mortal Kombat 11 Uzun Kombolar İçerecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 18:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Mortal Kombat 11’de daha kısa ve kolay kombolar yer alacağı bilgisinin aksine, yeni çıkan bilgilerde, uzun komboların yer alacağı öğrenildi.

Dövüş oyunları serileri arasında en iyi ve en gözde oyunlardan biri olan Mortal Kombat, bu yıl yeni oyunu Mortal Kombat 11 ile oyun dünyasına girmeye hazırlanıyor. Nisan ayında oyun severlerle buluşacak oyunlardan birisi olan ve yayıncılığı Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından üstlenilen Mortal Kombat 11, pek çok iddia ile gündemde dikkatleri üzerine toplamıştı. Daha önce oyuna dair çıkan bir haberde, henüz serinin 10’uncu oyunu geliştirilirken, 11’inci oyun içinde başlangıç verildiği öğrenilmişti.

Mortal Kombat 11 için ilk bilgiler verildiMortal Kombat 11 için ilk bilgiler verildi

Mortal Kombat 11 için ilk bilgiler verildi

Mortal Kombat 11 Henüz Çıkmadan İndirime Girdi

Mortal Kombat 11’e dair verilen diğer bazı bilgileri hatırlamak gerekirse; hikaye modunda Lui Kang, Kitana ve Shang Tsung olmak üzere 3 ana karakter olacak. Fujin oynanabilir bir karakterken, Goro, Sonya, Kano, Baraka, Mileena ve Ferra & Torr karakterleriyle oynanamayacak. Bir de oyundaki komboların, daha kısa ve kolay olacağı yönünde bazı haberler çıkmıştı. Şimdi bu sızıntı bilgilerin arasına eklenen bir yeni bilgiye göre, kombolar uzun olacak.

Mortal Kombat 11 - Combo Demonstration videosu, Mortal Kombat’ın uzun kombolar içerdiğini doğruluyor

Mortal Kombat 11, The Game Awards’ta oyun dünyasına duyurulmuş ve fragmanı ile etkinliğin en dikkat çeken oyunlarından birisi olmuştu. Mortal Kombat 11’e dair bugüne kadar çıkan pek çok sızıntı haberden birisi, oyunun kısa ve kolay komboları olacağı yönündeydi. Oyuncuların Mortal Kombat X’te en sevdikleri şeylerden birisi, komboların uzun süreli olmasıydı. Bu nedenle bu iddia, Mortal Kombat 11’i bekleyenleri üzmüştü. Fakat kısa bir süre önce yayınlanan Mortal Kombat 11 - Combo Demonstration videosu bu iddiayı yalanlar nitelikte. Tüm bu iddiaların gerçekliğini merak eden bir YouTube kanalı Warner Bros Games UK'den izin alıp, 5 dakikalık bir oynanış videosunu oyun dünyası ile paylaştı. Bu video ile ortaya atılan iddiaların gerçeklikle ilgisi olmadığı da anlaşılmış oldu. Mortal Kombat 11, 23 Nisan 2019 tarihinde Nintendo Switch, Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4 platformları için raflardaki yerini alacak.


2019 Yılının En Çok Beklenen Oyunları Hangileri?2019 Yılının En Çok Beklenen Oyunları Hangileri?
2018, mobil oyun sektörüne 100 milyar dolardan fazla kazandırdı2018, mobil oyun sektörüne 100 milyar dolardan fazla kazandırdı
Twitter'da 2018'de En Çok Dikkat Çeken Oyunlar Açıklandı!Twitter'da 2018'de En Çok Dikkat Çeken Oyunlar Açıklandı!

PAYLAŞ