Mortal Kombat 11, Unreal Engine 3 İle Geliştiriliyor - Haberler - indir.com

Mortal Kombat 11, Unreal Engine 3 İle Geliştiriliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-07 16:50:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

2018’in Aralık ayı itibari ile tanıtımı gerçekleştirilen Mortal Kombat 11 için yeni gelişmeler var. İşte konuyla ilgili detaylar. 

Mortal Kombat 11 Henüz Çıkmadan İndirime Girdi

Jade de Mortal Kombat 11'deki yerini aldıJade de Mortal Kombat 11'deki yerini aldı

Geliştiriciler tarafından Mortal Kombat 11 için yapılan açıklamalarda oyun motoru olarak Unreal Engine 3’ün tercih edildiği ifade edildi.

Game Awards’ta görülmüştü!

İlk olarak geliştiriciler tarafından Game Awards’ta görücüye çıkarılan ve tanıtılan Mortal Kombat 11, serinin hayranları tarafından beğenilmişti. Yaşanan süreç ile birlikte daha fazla detayın elde edildiği Mortal Kombat 11 için oyun motoru konusunda beklenti dışında bir durum gelişti. Öyle ki oyunun Unreal Engine 4 ile geliştiğine yönelik güçlü iddialar gündemde yer alsa da Mortal Kombat 11 için geliştirici cephesinden Unreal Engine 3 açıklaması geldi.

Neden logo kullanıldı?

Böyle bir sanının ortaya çıkmasındaki en önemli gerekçe ise Mortal Kombat 11 tanıtımında Unreal Engine 4 logosunun kullanılması. Bu nedenle UE 4 kullanıldığı düşünülmüş olmasına karşın 3 ile geliştirilen oyunda bu durumun nedeni merak edilmeye başlandı. Üstelik kullanıcılar tarafından bu durum ile birlikte Wikipedia sayfasındaki oyun motoru ifadelerinde dahi değişikliğe gidildi. Fakat bu gelişmeler üzerine açıklama yapmak durumunda kalan NetherRealm Studios’un yetkililerinden Jon Greenberg böyle bir değişikliğin gerekmediğini, mevcut logonun mobil için kullanıldığını dile getirdi. Bu açıklama sonrasında ise biraz olsun taşlar yerine oturdu.

Mortal Kombat 11 için yeni bir karakter duyuruldu


Mortal Kombat X Tanıtım Videosu


PAYLAŞ