Mortal Kombat 11 Terminator karakteri oynanış videosu geldi - Haberler - indir.com

Mortal Kombat 11 Terminator karakteri oynanış videosu geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-01 19:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Zengin içerikleri ile uzun süredir oyuncuların beğenerek vakit geçirdiği Mortal Kombat 11, hakkında zaman zaman ek paketler ile ilgili haberler ile karşı karşıya geliyoruz. Söz konusu bu aksiyon dolu oyun hakkında yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Yeni bir ek paket ile daha zenginleşecek olan Mortal Kombat 11 oyununa Terminator adlı yeni bir karakter dahil olacak. Bu yeni karakter hakkında yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Çılgınca bir aksiyonun, kanlı gövdelerin, sert yumrukların, donanımlı silahların ve son derece garip olayların yaşandığı Mortal Kombat serisinin son oyunu olarak karşımıza çıkan, bir DCL haberi daha gündeme geldi. Her sahnesinde farklı aksiyonlara şahit olacağınız bu heyecan verici dünyada yeni karakterler sizi bekliyor olacak. 

Bildiğiniz üzere oyuna sık sık yeni karakterler dahil oluyor ve oyuncuların eşsiz bir deneyim yaşaması adına sürekli güncelleme yapılıyor. Oyunu yeni karakterler ile zenginleştirmeyi seven yapımcı Midway, bu sefer yayınlanan video ile beraber tanıdık bir yüzü karşımıza çıkardı. Uzun zamandır heyecanla oynanan Mortal Kombat oyununun geçtiğimiz hafta yayınlanan videosunda Joker, Spawn, Sindel gibi bilindik isimlerin yanı sıra aynı zamanda Terminator T-800'de görülmüştü. Bugün itibariyle Mortal Kombat'ın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan videoda karakterlerin oynanış videosu için de kısa bir video yayınladı. Oyun hakkında yayınlanan bu kısa videolar, oyuncuları bilgilendirmeye yetecek düzeyde içerikler yer alıyor. Kusursuz aksiyonun yaşandığı Mortal Kombat dünyasında yönlendirmek üzere kendinize bir karakter seçmeli, özelleştirmeli ve belirli görevleri yerine getirmek adına ilerlemelisiniz. 

Jade de Mortal Kombat 11'deki yerini aldıJade de Mortal Kombat 11'deki yerini aldı

Fragman yarın tamamlanıyor

Bugün itibariyle paylaşılan videonun tamamı yarın akşam yayınlanacak. Videonun tam versiyonu sayesinde oyun hakkında çok daha detaylı bilgi edinmek mümkün olacak. Mortal Kombat 11'in resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlanan oyun hakkındaki fragmanın üzerine oynanış videosunun da ne zaman yayınlanacağı hakkında bilgi verildi. Gelişmiş düzeyde özellikleri, birbirinden farklı özelleştirme imkanları ve aynı zamanda oyuncuların nefessiz bir aksiyon yaşamasına imkan veren Mortal Kombat 11, geçmişten bugüne en çok oynanan aksiyon oyunlarından biridir. Resmi hesap üzerinden verilen bilgilere göre oynanış videosunun yayınlanacağı tarih 1 Ekim 2019 şeklinde belirtildi. 

Arena içerisinde kusursuz bir performans sergileyeceği düşünülen Terminator T-800 karakterinin Mortal Kombat 11 dünyasında 8 Ekim tarihi itibariyle oyuna dahil olması bekleniyor. Bu karakterin yanı sıra aynı zamanda Sindel, 26 Kasım'da, Joker ve Spawn ise gelecek yıl 28 Ocak ve 17 Mart tarihleri içerisinde oyuna dahil olacaklar. Oyuncular kısa bir süre sonra oyunda yeni karakterler ile karşılaşacak ve oyun alanlarını genişletecekler. Son iki karakterin diğerine göre çok daha geç bir tarihte oyuna dahil olması yapımcı şirketin çok daha güzel bir tasarım ve çok daha kaliteli bir oynanışa sahip olmasıdır. Her an her yerde kusursuz bir savaşın içerisinde yer almak isterseniz sizde biran önce Mortal Kombat 11 dünyasında yer alabilirsiniz. Eşsiz güçlere sahip olan oyun karakterlerinden birini seçerek karşımıza çıkan düşmanları öldürün ve bu esnada çılgınca bir maceranın da peşinden gidin. 

 


Mortal Kombat 11 için yeni bir karakter duyurulduMortal Kombat 11 için yeni bir karakter duyuruldu
Mortal Kombat 11 Uzun Kombolar İçerecekMortal Kombat 11 Uzun Kombolar İçerecek
Mortal Kombat 11, Unreal Engine 3 İle GeliştiriliyorMortal Kombat 11, Unreal Engine 3 İle Geliştiriliyor

PAYLAŞ