Mortal Kombat 11 için ilk bilgiler verildi - Haberler - indir.com

Mortal Kombat 11 için ilk bilgiler verildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-03 13:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

En iyi dövüş oyunlarından biri olarak kabul edilen Mortal Kombat’ın yeni oyunu Mortal Kombat 11’e dair ilk bilgiler paylaşıldı.

Dövüş oyunlarından söz edildiğinde akla ilk olarak gelen isimlerden biri olan Mortal Kombat, oyun tutkunlarının arşivlerinin vazgeçilmezlerinden. 1992 yılından beri oyun dünyasında yer alan dövüş oyunu, zaman içerisinde teknoloji ile doğru orantılı olarak gelişti ve oyunculara en iyi oyun deneyimini sunmak için gayret gösterdi. İlk çıktığında yalnızca 10 karaktere sahip olan Mortal Kombat, şimdi oyuncularına çok daha fazla seçenek sunuyor.

Mortal Kombat oyuncularıyla en son Mortal Kombat 10 oyununu buluşturmuştu ve bu oyunla beğenileri kazanmayı başardı. Şimdilerde oyuncular dikkatlerini Mortal Kombat 11’e çevirmiş durumda. Yeni oyunun The Game Awards 2018’de kesin olarak tanıtılacağı düşünülüyor. Henüz hakkında pek bir şey bilinmeyen yeni oyuna dair bazı bilgiler sızdırıldı.

Mortal Kombat 11’e, Mortal Kombat 10 geliştirilirken adım atılmış

Sızdırılan bilgilere bakılırsa, Mortal Kombat 11, en az 4 yıldır düşünülmüş ve geliştirilmeye başlanmış bir oyun. Henüz Mortal Kombat 10 oyunculara sunulurken, Mortal Kombat 11’in adımları atılıyormuş. Oyunun içeriğine dair sızdırılan bilgilere bakılırsa, Hikaye ve macera modları iki ayrı mod olacak. Bunun yanında oyunda arcade modu bulunacak ve bu mod Shaolin Monks moduna benzeyecek. Hikaye modunda  Lui Kang, Kitana ve Shang Tsung olmak üzere 3 ana karakter üzerinden gidilecek. Oyunun yapımı için  Unreal Engine 4 kullanılacak ve Fujin oynanabilir bir karakterken, Goro, Sonya, Kano, Baraka, Mileena ve Ferra & Torr oynanamayacak.

Henüz bu bilgiler sızıntı bilgi olsa da doğruluk oranına yüksek bakılıyor. Oyuna dair henüz hiçbir resmi bilgi ya da görsel paylaşılmış değil. NetherRealms'ın The Game Awards 2018'de, oyuna dair tüm merak edilenleri paylaşması bekleniyor.





PAYLAŞ