Mophie'den Son Teknoloji Kablosuz Şarj Cihazları - Haberler - indir.com

Mophie'den Son Teknoloji Kablosuz Şarj Cihazları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-04 12:20:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Akıllı Telefonlar

Şarj konusu akıllı telefon kullanıcılarının en büyük sorunlarından biri. Akıllı telefonlar geliştikçe kullanım fonksiyonları da buna paralel olarak artıyor. Bu durum da telefonların şarjını etkiliyor. Böylece şarj ve şarj edebilme seçenekleri kullanıcılar için önemli bir kriter haline geliyor. Teknoloji dünyası da bu içgörünün farkında olduğu için bu yönde geliştirmeler yapmayı amaçlıyor.

Şarj konusunda kuşkusuz son zamanlarda popüler olan kablosuz şarj cihazları ön plana çıkıyor. Bu cihazların ise geliştirilmeye ihtiyaç duyduğu şu günlerde Mophie'den büyük bir atılım geldi. Şirket IFA 2018 kapsamında yeni kablosuz şarj cihazlarını tanıttı. 

Mophie'den iPhone X için yeni şarj kılıfıMophie'den iPhone X için yeni şarj kılıfı

Mophie tarafından Qi destekli telefonlar için geliştirilen kablosuz şarj cihazları nerede olursanız olun telefonunuzu şarj etmenize yardımcı oluyor. 70 dolar ile 100 dolar arasında tahmini satış fiyatıyla piyasaya sürülecek olan modeller, cihazlara 10 watt seviyesine ulaşabilen güç sağlayacak. Ayrıca Apple ve Samsung model cihazlar için de ayrıca hızlı şarj geliştirilmiş durumda. Modellerden Charge Stream Vent Mount, ayrıca bünyesindeki iki havalandırma montaj seçeneğiyle merakları üzerine toplamış durumda. Mophie kablosuz şarj cihazları kablosuz şarj yastıkları, micro USB kablolar ve duvar adaptörü gibi aksesuarlarla birlikte geliyor. 



PAYLAŞ