Monster'dan Crysis Remastered sürprizi - Haberler - indir.com

Monster'dan Crysis Remastered sürprizi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-20 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Sevilen bilgisayar markası Monster Notebook, oyun severler için yeni heyecanlandıran bir kampanya başlattı. Bu kapsamda 10.nesil i7 işlemcili Abra  ve Tulpar serisi notebook modeli alan herkes, tasarımı ve yeni nesil donanım ürünleri ile olan uyumluluğu ile dikkat çeken Crysis Remastered oyununa sahip olacak. En yeni ve üst seviye performanslı bilgisayar modellerine sahip olan Monster Notebook, stratejik bir hamle olarak Intel ortaklığı ile oyun severler için önemli bir kampanya başlattı. 19 Ocak 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak söz konusu kampanya ile beraber 10.nesil Intel işlemcili Tulpar ve Abra serisi dizüstü bilgisayar modeli alanlara Crysis Remastered oyununu hediye edecek.

 Monster’dan Crysis Remastered hediyeli notebook kampanyası

Crysis Remastered çıkış tarihi resmi olarak açıklandıCrysis Remastered çıkış tarihi resmi olarak açıklandı

Daha öncesinde Death Stranding, Bannerlord ve Avengers gibi sevilen oyunları oyuncuları için veren Monster Notebook, ünlü oyun stüdyosu Crytek’in klasik FPS oyunu olan Crysis’in geçtiğimiz Eylül ayında  yeni bir sürümü yayınlanmıştı. Bu yeni sürüm “Crysis Remastered” olarak gelirken, grafikleri ve yeni nesil donanım desteği ile oyun oldukça beğenilmişti. Aksiyon dolu bir tasarıma sahip olan Crysis Remastered, Monster Notebook’un oyunculara için özel tasarlanmış üstün performanslı dizüstü bilgisayarlarını bir araya getiriyor. Intel’ın katkıları ile 19 Ocak 2021 – 31 Mart 2021 tarihleri arasında bu kampanya geçerli olacak.

10.nesil Intel işlemcili Tulpar ve Abra serisi dizüstü bilgisayarları satın alan oyuncular stoklarla sınırlı bu indirimden Monster web sitesi üzerinden yararlanabilecekler.


Crysis Remastered sistem gereksinimleriCrysis Remastered sistem gereksinimleri
Tanıtımı yapılan Crysis Remastered fiyatıTanıtımı yapılan Crysis Remastered fiyatı

PAYLAŞ