Monster, Yeni RTX Grafik Kartlı Laptop Modellerini Kullanıcılarla Buluşturdu - Haberler - indir.com

Monster, Yeni RTX Grafik Kartlı Laptop Modellerini Kullanıcılarla Buluşturdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 10:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Türkiye'deki oyunculara masaüstü oyun bilgisayarı performansını dizüstü bilgisayarlarda veren Monster Notebook, yeni teknolojileri ülkemizdeki oyun tutkunlarına sunuyor. Dünyanın en gelişmiş grafik kartlarından olan RTX 2060, RTX 2070 ve RTX 2080 Monster Gaming laptop serilerini de kullanıcılarla buluşturuyor.

Metro Exodus, Sadece Epic Store Üzerinden Satılabilir!

2019'da Nintendo Switch'e hangi oyunlar gelecek?2019'da Nintendo Switch'e hangi oyunlar gelecek?

Monster, Yeni RTX Grafik Kartlı Laptop Modellerini Kullanıcılarla Buluşturdu

Her zaman Türkiye'deki kullanıcılara dünyadaki en yeni teknolojileri sunmayı hedefleyen Monster Notebook, GTX 10 serisi kartlarda da olduğu gibi GTX 20 serisi ekran kartlarına sahip oyun bilgisayarlarını da ülkemizdeki kullanıcılara tanıtan ilk marka oldu. Önceki modelleri ile birlikte masaüstü oyuncu bilgisayarı performansını dizüstüne taşıyan Monster Notebook, ilerleyen zamanlarda çok daha hafif ve ince modellerini kullanıcılarla buluşturacak. Şirket son olarak 15 ve 17 inçlik dizüstü bilgisayarlarını kullanıcılara sunmuştu. Şimdi ise yeni RTX ekran kartlarına sahip dizüstü bilgisayarlarını kullanıcılarla buluşturuyor.

Yeni RTX 20 serisi ekran kartları ile gücüne güç katan Monster gaming laptop modelleri yalnızca oyunlarda değil, video düzenleme, 3 boyutlu animasyon ve grafik konularında da üstün performans sağlıyor. Özellikle yüksek grafik işleme gücü gerektiren program veya işlemlerde bu modeller kullanıcılarını yarı yolda bırakmıyor. RTX 2060, RTX 2070, RTX 2080 grafik kartına sahip yeni Monster gaming laptop modelleri bugünden itibaren firmanın web sitesinde satılmaya başlayacak. Bu mağazanın yanı sıra laptop modellerini, İstanbul, İzmir, Ankara ve Kıbrıs taraflarındaki mağazalardan ve Dubai'deki satış noktasından satın alabilirsiniz. 

Monster Notebook ilk olarak 2005 yılında piyasaya girmişti. Bu yıldan itibaren dizüstü bilgisayarları masaüstü dünyasına soktu ve kullanıcılarla buluşturdu. Firmanın laptopları adeta masaüstü bilgisayarlara meydan okuyor ve performans konusunda yarışıyordu. Şirket, İş İstasyonları serisi ve Oyun Serisi olmak üzere iki kategoride dizüstü bilgisayar üretimi gerçekleştirdi. Oyun tutkunlarının masaüstü bilgisayar tabusu ilk kez bu firma ile yıkıldı ve "oyun bilgisayarı" konsepti notebook dünyasına firma ile girmeyi başardı. Yüksek hız, kapasite ve performans sunan Monster Notebook Gaming, oyun tutkunlarının yanı sıra mimarlar, grafik tasarımcılar ve grafik işleme performansı gerektiren tüm yerlerde kullanıcılarına yardım ediyor.


Crytek ve Improbable ortaklığında yeni bir oyun geliyorCrytek ve Improbable ortaklığında yeni bir oyun geliyor
Yapay zeka şimdi de StarCraft II oyuncularını yendiYapay zeka şimdi de StarCraft II oyuncularını yendi
Bu Hafta Hangi Oyunlar Çıkacak?Bu Hafta Hangi Oyunlar Çıkacak?

PAYLAŞ