Monster Nvidia GTX16 Kartlı Gaming Laptop Modellerini Duyurdu - Haberler - indir.com

Monster Nvidia GTX16 Kartlı Gaming Laptop Modellerini Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-30 10:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

NVDIA’nın Turing mimarisine sahip olan GeForce GTX 16 serisi ekran kartları barındıran ve Intel’ın 9.nesil Core i7 işlemci serisine sahip olan yeni Monster oyuncu bilgisayar modelleri tanıtıldı. Oyun bilgisayarının vazgeçilmez isimlerinden olan Monster Notebook serisi için en yeni nesil teknolojiye sahip modeller duyuruldu. Turing mimarili en yeni grafik kartı modelleri olan GTX 1650 ve GTX 1660Ti ile donatılmış Core i7 işlemciler ile yeni oyuncu notebook modelleri karşımıza çıkıyor. Oyuncu markası Monster’ın Tulpar ve Abra serilerinde yer alan GeForce GTX 16 serisi ekran kartları günümüzde en gelişmiş GPU mimarisi olan Turing’e sahip durumdalar. Gerek performans gerekse maliyet anlamındaki en verimli kartlardan olan GTX 16 serisi modeller 10 serisi ekran kartlarına göre %40 daha yüksek performans sunuyor.

Yeni Güçlü Monster Notebook’lar Tanıtıldı

Monster Hunter World, PC oyuncularından ilgi görüyorMonster Hunter World, PC oyuncularından ilgi görüyor

GTX 16 serisi kartlara sahip bu modeller ile oyunlarda en yüksek grafik ayarlarında 1080P için 120 FPS değerine kadar bir ayar sunulabiliyor. Bu yeni gaming modeller Intel’ın en yeni işlemci serisi olan 9.nesil altı çekirdekli işlemci modeli olan i7-9750H modeline sahip olarak geliyor. Normal hızı 2.6 GHz seviyesinde olan bu işlemci aşırma ile 4.5 GHz seviyelerine kadar çıkabiliyor. Diğer yandan Quick Sync Video teknolojisine de sahip olan bu işlemci oyunları yüksek performansta canlı yayın yapabiliyor veya kaydetme imkanına sahip olabiliyor.

Bu yeni modeller sahip oldukları GTX 1650 ve GTX 1660Ti grafik kartları ile yeni Tulpar ve Abra serilerinde yüksek performans hedefleniyor. Yüksek okuma ve yazma hızı için ise depolama birimleri SSD tercih edilirken, 2666 MHz performanslı DDR4 bellekler cihazlarda bulunuyor. Kullanıcıların bu yeni notebook modellerini özelleştirme imkanı da bulunuyor. Modellerde dilenirse, bellek veya SSD gibi ekletmeler yapılabiliyor. Bu sayede performans daha da yükseltilmiş oluyor. Son olarak 2 yıl garantiye sahip olan bu Monster modeller ömür boyu ise ücretsiz bakım hizmeti ile kullanıcılara geliyor.

Eğer bir oyuncu bilgisayarı alacaksanız ve bu bilgisayarınızın taşınabilir olmasını istiyorsanız, Monster’ın yeni Tulpar ve Abra modellerini tercih edebilirsiniz.  


Monster Abra A7 V10.2 incelemeMonster Abra A7 V10.2 inceleme
Monster, Yeni RTX Grafik Kartlı Laptop Modellerini Kullanıcılarla BuluşturduMonster, Yeni RTX Grafik Kartlı Laptop Modellerini Kullanıcılarla Buluşturdu

PAYLAŞ