Monster Notebook Yeni Nesil VR’a Hazır Olduğunu Gösterdi - Haberler - indir.com

Monster Notebook Yeni Nesil VR’a Hazır Olduğunu Gösterdi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-15 14:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Yeni nesil VR gözlüklere hazır olduğu gösteren Monster Notebook'lar herkesin gözdesi olma yolunda adım adım ilerliyor. Monster Notebook adlı bilgisayarın RTX 2070 ve RTX 2080 grafik kartlı Tulpar T7 Gaming Laptop modelleri sanal gerçeklik uygulamalarında oldukça yüksek bir performans sunuyor. Monster Notebook modelleri, HTC şirketi VIVE ve VIVE Pro sanal gerçeklik gözlüklerini resmi olarak Türkiye pazarına sunduğu etkinlikte kullanıldı. Oldukça teknolojik ögeler doğrultusunda üretilen bu ürünler sanal gerçeklik ögeleri ile sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Monster Notebook modelleri, yeni nesil sanal gerçeklik cihazlarında da kullanıcılarına en iyi VR deneyimini sunmak amacıyla özel olarak tasarlanmıştır.

Monster Notebook, ülkemizde Türkiye'nin en oyun bilgisayarı markası özelliğini taşıyor ve bununla beraber Monster Notebook'lar, son teknoloji sanal gerçeklik ürünlerinde de kullanıcılara kusursuz bir performans sunacağını HTC’nin yeni sanal gerçeklik cihazlarının tanıtım toplantısında gösterdi. Lansman içerisinde kullanılan NVIDIA GeForce RTX 20 serisi grafik kartlı ve aynı zamanda 9. nesil Intel Core i9 9900K işlemcili Tulpar T7 Gaming Laptop’lar sanal gerçeklik başlıklarını kullanan davetlilerden tam not aldı.

VR’da Kusursuz Deneyim İçin Monster

HTC tarafından, VIVE ve VIVE Pro sanal gerçeklik başlıklarını resmi olarak Türkiye pazarına sunduğu etkinlikte tercih edilen Tulpar T7 V18.2.1, T7 V18.3.1 ve T7 V19.5.1 modelleri, lansmanda gösterdikleri yüksek performansla kullanıcılardan tam not almayı başardı. Teknolojik gücü ile VR gerçekliği eşsiz bir şekilde hissettiren bu modeller kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştır. Her üç modelde de sanal gerçeklik uygulamalarının ihtiyaç duyduğu yüksek grafik işleme ve işlemci gücü için bu alandaki en yeni teknolojilere sahip grafik kartları ve işlemciler tercih edilmiş durumda. Intel’in Coffee Lake ailesinden 9. nesil Core i9 9900K işlemciler ile ışın izleme teknolojisine sahip GeForce RTX 2070 ve RTX 2080 grafik kartı kullanan Monster’ın gaming laptop modelleri yüksek grafik ve işlemci gücü gerektiren sanal gerçeklik uygulamalarından da kullanıcılarına üstün performans sunuyor.

Güçlü işlemci sistemi ve grafik kartı yüksek hızlı DDR 4 bellekler ve okuma yazma hızları son derece yüksek olan SSD depolama birimleri ile destekleyen Monster’ın oyun bilgisayarları, oyun ve programlarda hem açılış ve yüklenme süreleri hem de akıcılık ve genel performans alanlarında kullanıcıların beklentilerini karşılamayı başarıyor.

Geliştiricilerin Bu Durumdan Çok Memnun

HTC tarafından sanal gerçeklik gözlüklerinde kullanılan çözünürlüğü artırılmış olan ekranlar VT platformu için yazılım geliştiren profesyonellere, kullanıcılarına çok daha etkileyici grafikler sunma hakkı veriyor. Bununla birlikte VR sistemin artan kapasitesi, performans bakımından daha güçlü bir bilgisayara gerek duyuyor. Monster Notebook’un yüksek performanslı oyun bilgisayarları, geliştiricilere yeni nesil VR platformlarının potansiyelini sonuna kadar kullanma imkanını sunuyor.

Monster, kullanıcılara en yeni teknolojileri kullanan ve en yeni donanımlara sahip yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar sunmakla kalmıyor, benzersiz özelleştirme seçeneğiyle onlara ihtiyaç duydukları modeli oluşturma imkanını da veriyor. Bu sayede Monster Notebook kullanıcıların yüksek performanslı bir kullanım elde etmesini sağlıyor. Gerek oyuncular gerek VR keyfini yaşamak isteyenler için bu ürünler muhteşem seçenekler sunuyor. 





PAYLAŞ