Monster mağazalarını geçici olarak kapatıyor! - Haberler - indir.com

Monster mağazalarını geçici olarak kapatıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-18 16:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Dünyada hızla yayılan ve bir panik hali tetikleyen Corona teknoloji dünyasını da kötü etkilemiş durumda.  Her geçen gün yeni bir şirketten önlem haberi gelirken Monster’da harekete geçti.

Salgının yayılma hızı bazı ülkelerde düşüş gösterse dünyamızda yarattığı bu olumsuz etki bir süre daha devam edecek gibi görünüyor. Salgınla mücadelede şirketler çalışanlarına gerekli eğitimleri vererek birey hijyenine dikkat için çalışanlarını teşvik ederek, çalışılan mekanları dezenfekte ederek ve çalışma yerlerinde dezenfekte malzemeleri bulundurarak önlemler almaya çalışıyor. Bu başlıca önlemlerin yanı sıra toplantılar için yurt dışına seyahat etmek ya da ofis içinde yapılacak kalabalık toplantılar da erteleniyor.

Corona virüs salgını teknoloji şirketlerini nasıl etkiledi?Corona virüs salgını teknoloji şirketlerini nasıl etkiledi?

Corona virüs salgını teknoloji şirketlerini nasıl etkiledi?

Monster Notebook Kurucu ve CEO’su İlhan Yılmaz, konuyla ilgili “Corona virüs salgınının Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilmesi ve maalesef vakaların ülkemizde de ortaya çıkması sebebiyle virüsün yayılımını sınırlandırmak için alınan aksiyonlar daha da önem kazanmıştır. Monster Notebook olarak biz de toplum sağlığına duyarlı ve sorumluluk sahibi bir şirket olmanın gereğini yerine getiriyor, virüsün yayılımını minimuma indirmek için Türkiye’deki ve yurt dışındaki tüm mağazalarımızı ve teknik servislerimizi 20 Mart – 31 Mart tarihleri arasında kapatıyoruz. Bu süre içinde Monster Notebook Web Sitesi başta olmak üzere internet üzerindeki tüm satış kanallarımız aracılığı ile hizmet vermeye devam ediyor olacağız. Teknik servislerimiz de 0850 255 1111 numaralı hattan oluşturulan tamir ve bakım işlemlerini gerçekleştirmeye devam edecek. Bu geçici süre içinde kullanıcılarımız ürünleri her zaman olduğu gibi ücretsiz kargo ile gönderebilir ve teslim alabilir.” Açıklamasını yaptı.Dünya üzerinde pek çok teknoloji şirketi çalışanlarının güvenliği için evden çalışma sistemine başlıyor. Geçtiğimiz hafta Corona virüsü salgını için harekete geçen Monster Notebook, bilgisayar klavyesi, telefon, mouse gibi sık kullanılan ürünlerin dezenfekte edilmesinin önemine yönelik bilgilendirmede bulunmuştu. Salgının bir süre daha devam edeceğini gören şirket bugün yaptığı açıklamada Türkiye’de dahil olmak üzerinde tüm mağaza ve teknik servislerini bir süreliğine kapatacağını açıkladı. Tüm hizmetlerine web sitesi ve çarı merkezleri üzerinden devam edeceğini açıklayan şirket, bu kararı çalışanlarını güvende tutabilmek adına aldı.


Bitcoin dolandırıcılarının hedefi Corona virüsüBitcoin dolandırıcılarının hedefi Corona virüsü

PAYLAŞ