Monster mağazalarını açıyor - Haberler - indir.com

Monster mağazalarını açıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-09 17:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Monster Notebook tarafından yapılan yeni açıklamada, Türkiye genelindeki tüm merkezlerin hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Geçtiğimiz dönemlerde yapılan resmi açıklamada Monster Notebook teknik servislerine yönelik yeniliğe gidilmiş ve fiziki yerler yerine dijital mağazalar üzerinden hizmet verileceği belirtilmişti. Böyle bir kararın alınmasındaki ana neden, korona virüstü.

Monster Notebook Yeni Nesil VR’a Hazır Olduğunu GösterdiMonster Notebook Yeni Nesil VR’a Hazır Olduğunu Gösterdi

Sosyal hayat kurallarına uyum

Monster Notebook yaptığı açıklamada 8 Mart tarihi itibariyle hizmet vermeye başlarken Türkiye genelindeki tüm servis ve mağazaların kapsamda olduğu belirtildi. Bu bakımdan Monster Notebook için servis desteği almak isteyenler aynı şekilde destek sağlayabilecek. Ancak yeni dönemde 09.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet verecek olan servislerde yeni tedbirler ve korona virüs önlemleri alınacak. HES kodu olmadan herhangi bir şekilde hizmet alamayacak olan kişilerin HES kodunu ibraz etmesi gerekecek. Haftanın 7 günü açık olacak merkezlerin yanı sıra online sistem de aktif bir şekilde kullanılacak. Kişiler Monster Notebook için açılmış olan online adreste yer alan dijital mağazada randevuya gerek kalmadan satış temsilcileri ile görüşme yapabilecek. Video görüşmelerin de desteklendiği destek hattı sayesinde müşterilerin tüm arıza ya da teknik sorunlarına destek sunuluyor.


Monster Hunter 4 Ultimate Tanıtım Videosu


PAYLAŞ